Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana surroundings, Trzin

Business premises|Office|54 m2|1998|Energy card: In process

SPLOŠNO

  • Connectors
    Electricity Water Sewage

OPIS

Pisarni se nahajata v urejeni in obnovljeni poslovni stavbi v coni v Trzinu. Pisarni sta svetli, z veliko okenskimi površinami. Sta med sabo povezani in  tudi opremljeni. Nahajata se v 1. nadstropju poslovne stavbe, z zavarovanim vhodom. Na razpolago je tudi parkiranje na lastnem parkirišču pred stavbo. Sama stavba je zavarovana in je vstop možen s kodo oziroma kartico. Prav tako je v nočnih urah zavarovan tudi dostop do dvorišča. Ne glede na to, je dostop do pisarn možen 24 ur. V stavbi domujejo tudi drugi mirni in ugledni najemniki. Pisarna se oddaja za namen opravljanja mirne pisarniške dejavnosti.

Lokacija poslovne stavbe je v bližini vhoda v poslovno cono v Trzinu. Sama lokacija Trzin pa je dobro povezana tako z mestom Ljubljana, Kamnikom in  Domžalami.

Pogoji najema: strošek najemnine je 8,5 eur /m2. Stroški niso vključeni. Najemnina skupaj s stroški kot so ogrevanje, poraba vode, čiščenje skupnih prostorov in tudi pisarn pa znašajo cca 680,00 eur in ddv mesečno - nusz  ni vključen. Prav tako niso vključeni stroški telefonije in interneta.

Višino varščine za zavarovanje plačila najemnine in stroškov  ter druge stroške pri oddaji stranki dogovorita naknadno. Rok za prevzem: do konca decembra 2019 oz. po dogovoru.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI