Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana city, Bežigrad

Apartment|3-room|114 m2|2005|Energy card: C

SPLOŠNO

  • Additional
    Balcony
  • Connectors
    Electricity Water Sewage

OPIS

Stanovanje se nahaja v urejeni poslovno stanovanjski stavbi ob Železni cesti. Stanovanje ima velik dnevno bivalni del, ki meri skoraj polovico uporabne površine stanovanja, to je skoraj 50 m2. Iz dnevne sobe je izhod na odprto ložo. Loža ima zahodno lego. Stanovanje pa je precej svetlo, saj dnevno sobo in ložo loči velika steklena panoramska stena. Ob tem ima stanovanje ločen splani del, kjer se nahaja eno spalnica v izmeri 13 m2 in druga v izmeri 12 m2. V spalnem delu se nahaja še večja kopalnica s kadjo in s savno, garderobna soba, manjša kopalnica s tušem in predprostor. Stanovanje je neto tlorisne površine okoli 100 m2, loža pa je velika cca 10 m2. V kletni etaži je tudi shramba in garaža v garažni hiši pod objektom.

Stanovanje je bilo obnovljeno leta 2018. Takrat je bilo delno tudi na novo opremljeno. Kuhinja je popolnoma nova in ostane v stanovanju. V stanovanju ostane tudi kompletno opremljena garderobna soba z vgrajenimi omarami in vse vgrajene omare v predprostoru. Stavba v kateri se nahaja stanovanje je bila grajena leta 2005, je zelo  urejena in  na odlični lokaciji.

Pogoji prodaje: kupnina za nepremičnino je 460.000 EUR, rok za selitev po dogovoru - vezano tudi na nakup nadomestne nepremičnine. Prodajalec je zelo zainteresiran za menjavo z doplačilom kupca. Zanima ga  2-3 sobno stanovanje na lokaciji v Zupančičevi jami, tdudi drugje za Bežigradom, ali pa sodobnejša gradnja v centru mesta. Obvezen je tudi parkirni prostor.  Pogoj prodajalca je tudi , da davek na promet z nepremičninamiv višini 2 % plača kupec.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI