Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana surroundings, Komenda

House|Semi-detached|121.9 m2|2007|Energy card: No data

SPLOŠNO

  • Additional
    Balcony Basement Terrace Covered parking space
  • Connectors
    Electricity Water Sewage

OPIS

V mirnem kraju Suhadole, ki je nedaleč stran od Ljubljane, Kamnika, Mengša, Brnika.... prodajamo stanovanjski dvojček. Hiša je moderne gradnje, ob njej pa tudi letna kuhinja in terasa ter nadstrešek za parkiranje avtomobilov.

Stanovanjska hiša  oz. enota dvojčka je sodobne gradnje, saj je bila zgrajena leta 2007, v letu 2015 pa je bilo obnovljeno pritličje , ki je bilo tudi na novo opremljeno. V pritličju je velik dnevni prostor, ki je odprt in povezan s kuhinjo in jedilnico. Ob tem pa je v pritličju še večji predprostor, WC, shramba pod stopniščem ter pralnica in kurilnica. V pritljičju je talno ogrevanje, ki se nahaja tudi v kopalnicah. V nadstropju se nahajajo tri večje spalnice in velika kopalnica. Dodatno pa je bila v podstrehi narejena še kopalnica in dodatna soba.

Hiša stoji na parceli velikosti 306 m2. Ob hiši je na parceli tudi letna kuhinja in vrtna lopa, terasa in nadstrešek. Na parceli je še dovolj prostora tudi za zelenjavni in okrasni vrt ter dodatno parkiranje avtomobilov. 

Nakup te hiše je  odlična izbira za vse, ki ljubite naravo in tudi rekreacijo v naravi, za družine z otroci....Lokacija je odlična, ker se hiša nahaja v urejenem naselju novih hiš, v neposredni bližini so rekreativne površine, šola, vrtec, avtobusna postaja. Lokacija je od Ljubljane oddaljena slabih 20 km.
Hiša je priključena na vso potrebno infrastrukturo - vodovod, elektrika, kanalizacija, optika in mestni plin. Dodatno je v hiši moderna lončena peč, ki dodatno ogreva spodnji del hiše. Dostop je urejen z javne poti. Urejena je tudi vsa potrebna dokumentacija, urejen je vpis v zemljiško knjigo. Bremen ni.

Za več informacij in oglede kontaktirajte Alenko: GSM st. 041 779 349

Pogoji prodaje: cena je 395.000 EUR, vselitev po dogovoru. Pogoj prodajalca je, da plača kupec 2 % davka na promet z nepremičninami, ali kupec nadomesti prodajalcu polovico stroškov pri prodaji, to je v višini 2 % in ddv.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI