Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Upper Carniola, Tržič

House|Semi-detached|130 m2|2011|Energy card: In process

SPLOŠNO

  • Additional
    Balcony Atrium Parking space
  • Heating
    Heat pump Talno gretje

OPIS

Hiša dvojček se nahaja v naselju Zali Rovt. Lokacija je tik nad centrom Tržiča. Novo naselje nastaja od od leta 2010, ko so bile izdelane prve enote in se postopoma gradi.  V naselju bo skupaj 40 stanovanjskih dvojčkov oz. 20 hiš. Vse enote so zasnovane zelo praktično in so namenjene bivanju družine. Pritlični del je urejen tako, da je kuhinja povezana z dnevnim prostorom, od tu pa je izhod na lep ozelenjen atrij. V pritličju je tudi večja kopalnica, ki je prilagojena tudi za invalidno osebo. V nadstropju se nahajajo tri spalnice in kopalnica. Urejen in predviden je tudi prostor za garderobni del. Mansarda je dobro izkoriščena, kjer sta urejeni dve spalnici. Enota dvojčka je popolnoma izdelana - izvedba na ključ. Potekajo finalna dela - položene so talne obloge, parketi, prepleski, vgrajena toplotna črpalka. Hiša ima južno zahodno in severno lego. Ima večjo parcelo, ki je delno zazelenjena, delno pa je urejeno aprkiranje.

Lokacija naselja je sončna, tik nad mestom.  Celotno naselje je zgrajeno na novo, prav tako je za potrebe naselja zgrajena celotna infrastruktura. Cesta skozi naselje je sicer javna , a je dostop dovoljen le prebivalcem naselja - dostop je zavarovan z zapornico. Naselje je tako mirno in zelo urejeno.  

Po podatkih Gurs je bila hiša zgrajena leta 2011 - a je bila finalizirana v decembru 2019. Tako ima lastnik vse pravice, ki izhajajo iz zakona o varstvu kupcev v primeru novogradnje, vključno z bančno garancijo za skrite napake.  Nepremičnina je brez bremen, prevzem je možen takoj. Pridobljeno je tudi uporabno dovoljenje.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!