Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana city, Bežigrad

Business premises|Office|87.3 m2|1993|Energy card: No data

SPLOŠNO

OPIS

Na odlični lokaciji v Zupančičevi jami prodamo pritlični lokal z izložbenim oknom in večjimi izložbenimi vrati. Lokacija, kot tudi sam lokal sta zelo primerna za opravljanje dejavnosti agencije, storitvene dejavnosti, pisarne ali druge podobne dejavnosti. Prostor je v dveh etažah - pritličje in klet. V sklopu pritličnega prostora pa je izdelana še galerija v izmeri cca 15 m2. Galerija ima nižji strop. Lokal ima vhod z ulice. Ima velika steklena vhodna vrata, manjši predprostor prav tako v steklu. Od tu se odpre večji prostor, ki je namenjen pisarni, trgovini, razstavnemu salonu ali prostor namenjen storitveni dejavnosti. Vpritličnem delu je tudi kopalnica. Krožne stopnice vodijo v kletni prostor,ki je razdeljen v dva prostora - dve pisarni ali skladišče. Elektrika je v obeh etažah, voda le v pritličnem delu

 Prostor je urejen in omogoča novemu lastniku možnost takojšnjega pričetka opravljanja dejavnosti.

Lokacija v Zupančičevijami je odlična zaradi velikega zaledja potencialnih koristnikov storitev, ki bi jih opravljali v lokalu. Odlična je tudi zaradi bližine centra, zaradi urejenih parkirišč v neposredni bližini, zaradi urejenosti okolice.

Lokal ima uporabno dovoljenje kot poslovno prodajni prostor za neživilsko dejavnost.

Pogoji oddaje: cena neto najemnine je 800,00 eur. Najemnik plača tudi akontacijo dohodnine. Stroški niso vključeni.

Pogoj prodajalca je, da mu kupec nadomesti del stroškov za pripravo pogodbe in druge dokuemntacije za primopredajo, prepise priključkov.... v višini 500 eur in ddv. i 2 % in ddv.

    KONTAKT

    Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!