Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana surroundings, Logatec

House|Detached|400 m2|1974

SPLOŠNO

  • Connectors
    Electricity Water Sewage

OPIS

V zelenem predelu Logatca prodamo večjo in urejeno stanovanjsko hišo. Hiša ima v pritličnem delu samostojno večje urejeno in opremljeno stanovanje. Iz predprostora je prehod v vzgornjo etažo - delno mansardno, kjer je prav tako urejeno stanovanje  - lastna kuhinja, sanitarije, velika dnevna soba, dve spalnici, zimski vrt. V kletnem delu stavbe je prav tako urejena kuhinja, kopalnica, vrtna soba  - z izhodom na teraso. V kletnem delu stavbe je tudi večji pokrit bazen, od koder je prehod na teraso in vrt, ki se razprostira za hišo. V sklopu tega je še soba za sproščanje, lahko savna.... V tem delu so tudi drugi pomožni prostori - klet , kurilnica.

Hiša stoji na odlični in na urejeni lokaciji v Logatcu. Od strogega centra je oddaljena dobro  minuto, enako tudi do avtocestnega priključka. Hiša je primerna za bivanje večje družine, ali dveh družin. Primerna je tudi za investitorja, saj jo je možno oddajati po enotah. Nakup pa je zanimiv za investitorja tudi zato, ker je okoli hiše veliko zemljišča, kjer je možno pozidati dodatne stanovanjske stavbe.

Pogoji prodaje: cena nepremičnine je 650.000 EUR, kupec plača tudi davek od prometa z nepremičninami v višini 2 %. Hiša je lahko hitro vseljiva  - po dogovoru.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI