Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana city, Moste-Polje

House|Detached|120 m2|1950|Energy card: F

SPLOŠNO

  • Additional
    Balcony Basement Parking space
  • Connectors
    Electricity Water Sewage

OPIS

Prodamo samostojno hišo v Zalogu. V neposredni bližini je vsa infrastruktura. Hiša se nahaja v naselju eno in dvostanovanjskih hiš. Parcela okoli hiše je ozelenjena in tudi v celoti ograjena.  Hiša je bila v osnovi grajena v letu 1950, a je bila prenovljena v letu 1985. Ob obnovi je bila zamenjana streha, fasada,  instalacije, kopalnice in drugo. Trenutno so nekateri deli že potrebni dodatne obnove oz. vlaganja - streha, balkoni in drugi leseni deli... V pritličnem delu hiše se nahaja kuhinja z bivalnim delom , od koder je izhod tudi na vrt, tu je tudi predprostor in kopalnica. V mansardnem delu  pa se nahajo spalnice, ki imajo izhod na dva balkona, ki se nahajata v mansardi. Ob hiši stoji tudi garaža. Nad garažo je možno izdelati še dodatne stanovanjske površine. V primeru dodelave, je lahko hiša tudi dvostanovanjska - dva ločena vhoda - v pritlični del in v mansardni del.  Hiša je tudi delno podkletena.

Ob hiši je ozelenjen in v celoti ograjen vrt. Zemljišče na katerem stoji hiša je veliko 412 m2. Hiša je priključena na vso potrebno infrastrukturo - tudi na kanalizacijo in mestni plin. V hiši je urejeno talno ogrevanje, energent pa je  mestni plin. V dnevnem prostoru je tudi kamin, ki lahko ogreva hišo pozimi ali v prehodnih mesecih in vam tako prihrani pri stroških ogrevanja.  V  hiši je tudi črpalka za črpanje vode iz vodnjaka, ki so lahko porabi prdedvsem za zalivanje vrtae. 

Pogoji prodaje: Cena nepremičnine je 330.000 eur. Vseljivo po dogovoru. Kupec plača tudi 2 % davka na promet nepremičnin ali prodajalcu nadomesti 2 % stroškov pri prodaji (pogodba, prepisi, primopredaja...)

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!