Iskalnik nepremičnin

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

PONUDBA NEPREMIČNIN

LJ. BEŽIGRAD

Oddaja:
Poslovni prostor - Prostor za storitve
Regija:
LJ-mesto
Upravna enota:
Lj. Bežigrad
Občina:
Ljubljana
Opis:
30 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 2001, pritličje, Prostor je namenjen opravljanju storitvene dejavnosti, za agencije, predstavništva, servisne in podobne dejavnosti. Nahaja se v pritličju poslovne stavbe, s svojim vhodom. Prostor je svetel saj je ena stena v steklu. Poleg glavnega prostora mu pripada še en manjši predprostor in souporaba sanitarij. Možna je tudi souporaba večje sprejemnice - čakalnice. Poslovna stavba je zelo atraktivna, kot tudi sam prostor. Odlikuje ga tudi odlična lokacija. Možen je tudi najem dodatnih prostorov- 90 m2, oddamo.
Cena:
660,00 EUR/mesec
Energ. razred:
 EI v izdelavi

Prostor je namenjen opravljanju storitvene dejavnosti, za agencije, predstavništva, servisne in podobne dejavnosti. Nahaja se v pritličju poslovne stavbe, s svojim vhodom. Prostor je svetel saj je ena stena v steklu. Poleg glavnega prostora mu pripada še en manjši predprostor in souporaba sanitarij. Možna je tudi souporaba večje sprejemnice - čakalnice. Poslovna stavba je zelo atraktivna, kot tudi sam prostor. Odlikuje ga tudi odlična lokacija. Možen je tudi najem dodatnih prostorov - 90 m2. Prostor je takoj na voljo.

V primeru, da bi dolgoročni najemnik v prostoru želel tudi priključek za vodo, je to pripravljen investirati najemodajalec.

Cena in pogoji najema: cena je 660,00 EUR/ mesečno. Stroški so 3,00 eur/m2.      Pogoj najemodajalca je, da najemnik plača tudi del stroškov za posredovanje in sicer v višini ene mesečne najemnine in ddv. 

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Lares nepremičninska družba d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/361-314 Romana, 01/231-12-10
E-pošta:
Štihova ulica 1,
1000 Ljubljana

01/2311 210
01/ 2311 211

www.lares.si
info@lares.si

Romana Johan
g. 041/361 314

POVPRAŠEVANJE

Prodajate ali kupujete nepremičnino?

Sporočite nam svoje
želje in kontaktirali vas
bomo v najkrajšem
možnem času.
obrazec