Iskalnik nepremičnin

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

PONUDBA NEPREMIČNIN

BTC

Oddaja:
Poslovni prostor - Pisarna
Regija:
LJ-mesto
Upravna enota:
Lj. Moste-Polje
Občina:
Ljubljana
Opis:
268 m2, pisarna, zgrajena l. 2002, 4/4 nad., Pisarne se nahajajo v urejeni poslovni stavbi. Predstavljajo celotno 4. nadstropje stavbe. Dostopne so z dvigalom. Celotno nadstropje predstavlja več urejenih pisarn, ločene sanitarije, čajno kuhinjo in komunikacijsko sobo. Po izselitvi bivšega najemnika se lahko prostori tudi v celoti obnovijo po željah novega najemnika-lahko se odpre tloris. V stavbi je recepcija, dvigalo, urejeno parkiranje, oddamo.
Cena:
12,00 EUR/m2/mesec
Energ. razred:
 Merjena EI:
0 kWh/m2a

Pisarne se nahajajo v urejeni poslovni stavbi. Predstavljajo celotno 4. nadstropje stavbe. Dostopne so z dvigalom. Celotno nadstropje predstavlja več urejenih pisarn, ločene sanitarije,  čajno kuhinjo in komunikacijsko sobo. Po izselitvi bivšega najemnika se lahko prostori tudi v celoti obnovijo po dogovoru in po željah novega najemnika - tudi v odprt - oceanski tip pisarn. Stavba vam zagotavlja opravljanje storitev v kvalitetnem poslovnem okolju. Ob vhodu v stavbo je recepcija, ki obratuje do 16.00 ure. Po tem času je možen vstop v stavbo s kartico. Stavba je zavarovana tudi z alarmom. Celoten kompleks, v katerem se stavba nahaja je zavarovan še z dodatnimi dvoriščnimi vrati, ki se zapro ob 22.00 uri. Ne glede na to je dostop možen 24 ur. Lastnik stavbe vam zagotavlja tudi določeno število brezplačnih parkirnih mest na parkirišču, ki je dodatno zavarovano z zapornico, dostop pa možen le s parkirno kartico. 

(Priložene so fotografije pisarn ene od etaž - kot predlog o možni preureditvi. Trenutno so izdelane klasične pisarne)

Pogoji najema: najemnina je 12,00 EUR/m2, stroški znašajo 2,64 EUR/m2. Pisarne je možno takoj  prevzeti.

Pogoj najemodajalca je , da se strošek za posredovanje razdeli tako, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine in ddv.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Lares nepremičninska družba d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/361-314 Romana, 01/231-12-10
E-pošta:
Štihova ulica 1,
1000 Ljubljana

01/2311 210
01/ 2311 211

www.lares.si
info@lares.si

Romana Johan
g. 041/361 314

POVPRAŠEVANJE

Prodajate ali kupujete nepremičnino?

Sporočite nam svoje
želje in kontaktirali vas
bomo v najkrajšem
možnem času.
obrazec