Iskalnik nepremičnin

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

PONUDBA NEPREMIČNIN

LJ. BEŽIGRAD, ZUPANČIČEVA JAMA

Prodaja:
Poslovni prostor - Neživilska trgovina
Regija:
LJ-mesto
Upravna enota:
Lj. Bežigrad
Občina:
Ljubljana
Opis:
87,3 m2, neživilska trgovina, zgrajena l. 1993, adaptirana l. 2001, pritličje, Na odlični lokaciji v Zupančičevi jami prodamo pritlični lokal z izložbenim oknom in večjimi izložbenimi vrati. Lokacija, kot tudi sam lokal sta zelo primerna za opravljanje dejavnosti agencije, storitvene dejavnosti, kozmetičnega salona, ordinacije ali druge podobne dejavnosti. Prostor je v dveh etažah - pritličje in klet. V sklopu pritličnega prostora pa je izdelana še galerija v izmeri cca 15 m2. Prostor ima vgrajene kvalitetne naravne materiale - kamen oz. marmor. Prevzem je možen takoj, prodamo.
Cena:
160.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

Na odlični lokaciji v Zupančičevi jami prodamo pritlični lokal z izložbenim oknom in večjimi izložbenimi vrati. Lokacija, kot tudi sam lokal sta zelo primerna za opravljanje dejavnosti agencije, storitvene dejavnosti, kozmetičnega salona, ordinacije ali druge podobne dejavnosti.

Prostor je razdeljen v  dve etaži - pritličje in klet. V sklopu pritličnega prostora pa je izdelana še galerija v izmeri cca 15 m2. Galerija ima nižji strop. Lokal ima vhod z ulice. Ima velika steklena vhodna vrata, manjši predprostor prav tako v steklu. Od tu se odpre večji prostor, ki je namenjen pisarni, trgovini, razstavnemu salonu ali prostor namenjen storitveni dejavnosti. Vpritličnem delu je tudi kopalnica. Krožne stopnice vodijo v kletni prostor,ki je razdeljen v dva prostora. Enega je  lastnik uporabljal za skladišče , vdrugem je urejena kuhinja. Elektrika, voda je vobeh etažah.

Prostor ima vgrajene kvalitetne naravne materiale - kamen oz.marmor v temni barvi, kovinska ograja na stopnišču, Prostor je urejen in omogoča novemu lastniku možnost takojšnjega pričetka opravljanja dejavnosti.

Lokacija v Zupančičevijami je odlična zaradi velikega zaledja potencialnih koristnikov storitev, ki bi jih opravljali v lokalu. Odlična je tudi zaradi bližine centra, zaradi urejenih parkirišč v neposredni bližini, zaradi urejenosti okolice.

Lokal ima uporabno dovoljenje kot poslovno pprodajni prostor za neživilsko dejavnost.

Pogoji prodaje so: prodajna cena je 160.000 EUR. Lokal je takoj na razpolago - po plačilu kupnine.

Pogoj prodajalca je, da se provizija razdeli tako, da del provizije plača kupec, to je v višini 2 % in ddv.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Lares nepremičninska družba d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/361-314 Romana, 01/231-12-10
E-pošta:
Štihova ulica 1,
1000 Ljubljana

01/2311 210
01/ 2311 211

www.lares.si
info@lares.si

Romana Johan
g. 041/361 314

POVPRAŠEVANJE

Prodajate ali kupujete nepremičnino?

Sporočite nam svoje
želje in kontaktirali vas
bomo v najkrajšem
možnem času.
obrazec