Iskalnik nepremičnin

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

PONUDBA NEPREMIČNIN

LJ. BEŽIGRAD, ČRNUČE - OB GOZDU

Prodaja:
Hiša - Samostojna
Regija:
LJ-mesto
Upravna enota:
Lj. Bežigrad
Občina:
Ljubljana
Opis:
450 m2, samostojna, adaptirana l. 2006, 730 m2 zemljišča, Za ljubitelje narave, miru in udobnega življenja je na volju prostorna samostojna stanovanjska hiša. Le ta se nahaja v objemu gozdička, nekoliko umaknjena od sosednjih hiš. Hiša je grajena v treh etažah, in v vsaki etaži so priključki tako za kuhinjo kot kopalnico. Tako je hiša primerna tudi za bivanje dveh ali treh družin. Na vrtu ob hiši je bazen, ki samo še nadgradi udobje, ki ga nudi hiša, prodamo.
Cena:
850.000,00 EUR
Energ. razred:
C (35 - 60 kWh/m2a)

Za ljubitelje narave, miru in udobnega življenja je na volju prostorna samostojna stanovanjska hiša. Le ta se nahaja v objemu gozdička, nekoliko umaknjena od sosednjih hiš. Parcela na kateri stoji hiša je v celoti ograjena. Vrata naparcelo so daljinsko vodena. Dvorišče kot tudi dostopna cesta sta ogrevani, tako, da je  v primeru snega cesta kopna in tako pluženje ni potrebno.

Hiša je grajena v treh etažah, in v vsaki etaži so priključki tako za kuhinjo kot kopalnico, imajo dnevno sobo in dve do tri spalnice. Tako je hiša primerna tudi za bivanje dveh ali treh družin. Vsaka etaža ima tudi svoj števec za plin in z manjšimi posegi se lahko ločijo tudi elektro in vodni števci. Arhitektura hiše je zelo razgibana, tako jo krasi več teras in balkonov.  Na vrtu ob hiši je bazen, ki samo še nadgradi udobje, ki ga nudi hiša.   Ob bazenu je lepa teras z letno kuhinjo. V kletni etaži pa ima hiša več parkirnih mest, dodatni parkirni prostori pa so na voljo tudi na zavarovanem dvorišču ob hiši. Kletni etaži so tudi kleti, kurilnica in drugiservisni prostori.

Pogoji prodaje: cena je 850.000 EUR. Hiša je takoj vseljiva. Je neopremljena, razen kuhinje v 1. nadstropju. Možen je tudi najem hiše, cena  najema pa je 3200,00 eur mesečno.

Pogoj prodajalca je, da se strošek za posredovanje razdeli tako, da polovico tega plača kupec, to je v višini 2 % in ddv.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Lares nepremičninska družba d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/361-314 Romana, 01/231-12-10
E-pošta:
Štihova ulica 1,
1000 Ljubljana

01/2311 210
01/ 2311 211

www.lares.si
info@lares.si

Romana Johan
g. 041/361 314

POVPRAŠEVANJE

Prodajate ali kupujete nepremičnino?

Sporočite nam svoje
želje in kontaktirali vas
bomo v najkrajšem
možnem času.
obrazec