Iskalnik nepremičnin

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

PONUDBA NEPREMIČNIN

ŠMARJE - SAP

Prodaja:
Hiša - Dvojček
Regija:
LJ-okolica
Upravna enota:
Grosuplje
Občina:
Grosuplje
Opis:
171 m2, dvojček, zgrajen l. 2003, 500 m2 zemljišča, Nedaleč od Ljubljane, v bližini avtocestnega priključka Ljubljana-Sap je naprodaj enota novejšega dvojčka. Hiša je grajena v pritlični in mansardni izvedbi. Je zelo prostorna - v pritlični etaži je kuhinja z jedilnico, dnevna soba z zastekljeno ložo, večja spalnica ter kopalnica in WC. V nadstropju so 4 velike sobe, z dodatno kopalnico in ločenim WC. Del hiše je namenjen tudi poslovni rabi-pisarna. Večji del zemljišča je ograjen, ob parceli pa je dodatno zemljišče za namen parkiranja, prodamo.
Cena:
355.000,00 EUR
Energ. razred:
D (60 - 105 kWh/m2a)

Nedaleč od Ljubljane, v bližini avtocestnega priključka Ljubljana-Sap je naprodaj enota novejšega dvojčka. Hiša je grajena v pritlični in mansardni izvedbi. Je zelo prostorna - v pritlični etaži je kuhinja z jedilnico, dnevna soba z zastekljeno ložo, večja spalnica ter kopalnica in WC. V nadstropju so 4 velike sobe, z dodatno kopalnico in ločenim WC. Del hiše je namenjen tudi poslovni rabi - pisarna. Parcela s hišo je ograjena in je delno tlakovana kot dvorišče, iz dnevne sobe pa je izhod na lepo zelenico, ki je zelo intiman in umaknjena pogledom mimoidočih ali sosedov. Ob hiši ima lastnik hiše v  lasti še večjo parcelo, kjer je urejeno parkiranje za več avtomobilov. Dodatni del parcele, ki je zalenica ob parkirišču, pa je v najemu. 

Hiša ima skupaj pet spalnic, dve kopalnici veliko dnevno sobo...ter lep vrt in tako omogoča udobno bivanje tudi veliki družini, družini s kužkom, morda pa celo dvema družinama. 

Hiša ima dobro lego - lokacija je v bližini avtocestnega priključka Šmarje-Sap, v bližini je tudi postaja mesnega avtobusa, železniška postaja, šola, vrtec, trgovine in vsa druga infrastruktura.

Pogoji prodaje so: cena je 355.000 eur, rok za selitev po dogovoru.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Lares nepremičninska družba d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/361-314 Romana, 01/231-12-10
E-pošta:
Štihova ulica 1,
1000 Ljubljana

01/2311 210
01/ 2311 211

www.lares.si
info@lares.si

Romana Johan
g. 041/361 314

POVPRAŠEVANJE

Prodajate ali kupujete nepremičnino?

Sporočite nam svoje
želje in kontaktirali vas
bomo v najkrajšem
možnem času.
obrazec