Iskalnik nepremičnin

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

PONUDBA NEPREMIČNIN

IŠKA

Prodaja:
Počitniški objekt - Vikend
Regija:
LJ-okolica
Upravna enota:
Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)
Občina:
Ig
Opis:
50 m2, vikend, zgrajen l. 1940, 620 m2 zemljišča, Neposredno ob potoku Iška, na desnem bregu potoka prodamo vikend hišico, ki je potrebna obnove. Le ta se nahaja na večji parceli, ki seže prav do potoka. Ob vikendu, ki ima v pritličju predprostor, sobo, kuhinjo ter v mansardi dodatno sobo, je na parceli še dodatni objekt. Parcela je v celoti ograjena in se nahaja v naselju, kjer so tako vikend hišice, kot tudi stanovanjske hiše. Parcela je namenjena stanovanjski gradnji, tako, da je na njej možna postavitev stanovanjske hiše, prodamo.
Cena:
110.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI: Izračun ni mogoč

Ali si  želite bivanja v neokrnjeni naravi, ob potoku, na lokaciji s čudovitim neonesnaženim zrakom? V  tem primeru je nepremičnina, ki je na prodaj na lokaciji ob potoku iška prava za vas. Trenutno je na zemljišču vikend hišica, ki že leta ni vseljena, zato pa tudi potrebna obnove. Na tej parceli pa je možna postavitev stanovanjske hiše. V okolici je prav tako že pozidanih več stanovanjskih hiš namenjenih stalnemu bivanju. Lokacija ima dobro povezavo z Igom, kot tudi z Ljubljano, saj se nahaja nedaleč od končne avtobusne postaje mestnega prometa v Iški vasi. Mimo parcele vodi asfaltirana cesta, na parceli oziroma v objektu, ki stoji na parceli  je priključek za elektriko in  vodo.

Lastnik je že pričel s pripravo dokumentacije za gradnjo stanovanjske hiše. Vso dokumentacijo je pripravljen izročiti novemu lastniku.

Pogoji prodaje: cena 110.000 eur oziroma po dogovoru.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača del stroškov posredovanja, to je provizijo v višini 2 % in ddv.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Lares nepremičninska družba d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/361-314 Romana, 01/231-12-10
E-pošta:
Štihova ulica 1,
1000 Ljubljana

01/2311 210
01/ 2311 211

www.lares.si
info@lares.si

Romana Johan
g. 041/361 314

POVPRAŠEVANJE

Prodajate ali kupujete nepremičnino?

Sporočite nam svoje
želje in kontaktirali vas
bomo v najkrajšem
možnem času.
obrazec