Iskalnik nepremičnin

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

PONUDBA NEPREMIČNIN

KRANJ, POSLOVNA CONA PRIMSKOVO

Oddaja:
Poslovni prostor - Neživilska trgovina
Regija:
Gorenjska
Upravna enota:
Kranj
Občina:
Kranj
Opis:
650 m2, neživilska trgovina, zgrajena l. 1980, pritličje, V poslovnoi trgovski coni Primskovo bo od 1.2.2019 na voljo poslovni prostor, ki je namenjen za opravljanje trgovinske dejavnosti za neživila, moćna pa je tudi kakšna podobna poslovna dejavnost, oddamo.
Cena:
7,00 EUR/m2/mesec
Energ. razred:
 Merjena EI:
65 kWh/m2a

Na odlični lokaciji v trgovsko poslovnem kompleksu na Primskovem , se v urejeni poslovni stavbi nahaja večji poslovni prostor, v katerem se trenutno nahaja prodajalna za neživilsko blago. Prostor je skupne površine okoli 650 m2, okoli 100 m2 od tega pa predstavlja priročno skladišče. Prav tako je v sklopu tudi manjša pisarna, sanitarije, garderoba in manjša čajna kuhinja. V sklopu kompleksa se nahajajo še druge trgovine, ki dodatno zagotavljajo frekvantnost na tej lokaciji. V nadstropju te iste stavbe se tako nahaja trgovina s tehničnim blagom priznanega trgovca.

Poslovni prostor je odprt, brez vmesnih pregradnih sten in zelo primeren za opravljanje trgovinske dejavnosti. Možna je tudi druga mirna in urejena dejavnost - storitve, skladišče, razstavni salon, saj ima lokal tudi velika izložbena okna.

Poslovni prostor ima vse priključke, urejeno je ogrevanje, hlajenje, povezava na internet. Odlična je tudi povezava oziroma dostop s kamioni za dostavo blaga in nakladalna rampa za lažje manipuliranje z blagom. Kot navedeno prej pa ima objekt zagotovljeno veliko parkirišče, ki je v lasti najemodajalca in namenjeno parkiranju strankam.

Pogoji oddaje: cena najema je 7,00 eur/m2, stroški niso vključeni in se dodatno zaračunajo.

Rok za selitev je 1.1.2020.

Pogoj najemodajalca je, da se stroški posredovanja razdelijo tako, da del teh, to je v višini ene najemnine in ddv, plača najemnik.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Lares nepremičninska družba d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/361-314 Romana, 01/231-12-10
E-pošta:
Štihova ulica 1,
1000 Ljubljana

01/2311 210
01/ 2311 211

www.lares.si
info@lares.si

Romana Johan
g. 041/361 314

POVPRAŠEVANJE

Prodajate ali kupujete nepremičnino?

Sporočite nam svoje
želje in kontaktirali vas
bomo v najkrajšem
možnem času.
obrazec