Iskalnik nepremičnin

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

PONUDBA NEPREMIČNIN

LOGATEC, INDUSTRIJSKA CONA

Oddaja:
Posest - Zazidljiva
Regija:
LJ-okolica
Upravna enota:
Logatec
Občina:
Logatec
Opis:
15.000 m2, zazidljiva, Na vidni lokaciji v Industrijski coni Zapolje oddajamo zemljišče, ki je namenjeno poslovni in proizvodni dejavnosti. Cona je urejena, komunalno opremljena. Zgrajeno je cestno omrežje znotraj cone, priključki na električno omrežje, vodovodno, kanalizacijsko, telekomunikacijsko omrežje in plin. Parcela je lepe oblike, je nasuta in primerna za deponiranje blaga ali materiala, parkiranje avtomobilov in podobno, oddamo.
Cena:
0,35 EUR/m2/mesec

Na vidni lokaciji v Industrijski coni Zapolje oddajamo zemljišče, ki je namenjeno poslovni in proizvodni dejavnosti. Cona je urejena, komunalno opremljena. Zgrajeno je cestno omrežje znotraj cone, priključki na električno omrežje, vodovodno, kanalizacijsko, telekomunikacijsko omrežje in  plin. 

Industrijska cona Zapolje je od avtocestnega priključka Logatec oddaljena okoli 5 km, od samega kraja Logatec pa je oddaljena dober kilometer. Leži neposredno ob regionalni cesti Vrhnika Logatec. Cona je v večjem delu že zgrajena, lokacijo je pa tu našlo veliko uglednih in uveljavljenih domačih in tujih družb.

Parcela je lepe oblike, je nasuta in primerna za deponiranje blaga ali materiala, parkiranje avtomobilov in podobno. Zamljišče je tudi naprodaj in je idealno za postavitev poslovne stavbe s pisarnami, za postavitev regalnega skladišča, proizvodne hale, parkirišča za kamione ali podobno. Lokacija je vidna s ceste in zato toliko bolj zanimiva.

Pogoji oddaje : cena najema je 0,35 eur/m2. DDV ni vključen v ceno

Pogoj prodajalca je , da se stroški razdelijo tako, da del teh, to je v višini enomesečne najemnine in  ddv, plača kupec.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Lares nepremičninska družba d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/361-314 Romana, 01/231-12-10
E-pošta:
Štihova ulica 1,
1000 Ljubljana

01/2311 210
01/ 2311 211

www.lares.si
info@lares.si

Romana Johan
g. 041/361 314

POVPRAŠEVANJE

Prodajate ali kupujete nepremičnino?

Sporočite nam svoje
želje in kontaktirali vas
bomo v najkrajšem
možnem času.
obrazec