Iskalnik nepremičnin

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

PONUDBA NEPREMIČNIN

BTC, LETALIŠKA

Oddaja:
Poslovni prostor - Pisarna
Regija:
LJ-mesto
Upravna enota:
Lj. Moste-Polje
Občina:
Ljubljana
Opis:
333 m2, pisarna, zgrajena l. 2016, Na lokaciji ob robu BTC, v urejeni poslovni stavbi oddamo urejene in v celoti obnovljene pisarne, ki predstavljajo zaključeno celoto. Pisarne so svetle, zračne, odprte - open space. Pripada jim tudi čajna kuhinja in souporaba sanitarij, server sobe. . . Možna je tudi brezplačna uporaba sejne sobe. Parkirišča so urejena na zavarovanem mestu pred stavbo. Možen najem dodatnih pisarniških površin - celotno nadstropje v poslovni stavbi, oddamo.
Cena:
11,00 EUR/m2/mesec
Energ. razred:
C (35 - 60 kWh/m2a)

Na lokaciji ob robu BTC , v urejeni poslovni stavbi oddamo urejene in v celoti obnovljene pisarne, ki predstavljajo zaključeno celoto.  Pisarne so svetle, zračne, odprte - open space-  in nudijo  kreativno delovno okolje trenutnemu in enako tudi bodočemu  najemniku. . Pripada jim tudi čajna kuhinja in souporaba sanitarij, server sobe... Možna je tudi brezplačna uporaba sejne sobe. Parkirišča so urejena na zavarovanem mestu pred stavbo. Možen najem dodatnih pisarniških površin - celotno nadstropje stavbe.

Bivanje v najetem poslovnem prostoru je udobno in uporabnikom prijazno. Prostori so svetli, so klimatizirani, ogrevani, v stavbi je tudi dvigalo. Stavba je varovana, kot je zavarovan tudi dostop do teh poslovnih prostorov.

Poslovna stavba je v celoti urejena. Lokacija je odlična ob Letališki cesti, na robu BTC, s hitrim dostopom do obvoznice... V stavbi se nahajajo ugledni najemniki. Prostori se oddajajo najemniku za pisarniško ali podobno mirno dejavnost. Rok za vselitev maj 2019.

Pogoji najema: cena najema je 11,00 eur/m2, stroški so 2,64 eur/m2 in sorazmerni del NUSZ.

Zavarovanje plačila po dogovoru.

Pogoj najemodajalca je, da se stroški za posredovanje razdelijo  tako, da provizijo v višini ene mesečne najemnine plača najemnik. + ddv.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Lares nepremičninska družba d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/361-314 Romana, 01/231-12-10
E-pošta:
Štihova ulica 1,
1000 Ljubljana

01/2311 210
01/ 2311 211

www.lares.si
info@lares.si

Romana Johan
g. 041/361 314

POVPRAŠEVANJE

Prodajate ali kupujete nepremičnino?

Sporočite nam svoje
želje in kontaktirali vas
bomo v najkrajšem
možnem času.
obrazec