Iskalnik nepremičnin

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

PONUDBA NEPREMIČNIN

KRŠKO, POSLOVNA CONA DRNOVO VZHOD

Prodaja:
Posest - Zazidljiva
Regija:
Posavska
Upravna enota:
Krško
Občina:
Krško
Opis:
6.000 m2, zazidljiva, Neposredno ob avtocestnem prikjučku Krško - Drnovo, prodamo zazidljivo zemljišče, ki je namenjeno za hotelske in gostinske stavbe, upravne in pisarniške stavbe, proizvodne in skladiščne stavbe, stavbe s kulturno in športno dejavnostjo. Najbolj pa je lokacija primerna za gradnjo logističnih centrov, trgovskih oz. outlet centrov, centralnih in obrtnih dejavnosti. Možen je nakup manjše parcele, le te pa je možno tudi združveati in sicer do velikosti 80.000 m2 in več. Območje je urejeno z OPPN, prodamo.
Cena:
55,00 EUR/m2

V poslovni coni Drnovo Vzhod, ki leži neposredno ob avtocesti in je do uvoza na avtocesto oddaljena le slab km, prodamo večje komunalno opremljeno zemljišče. Parcele so različnih velikosti in se lahko združujejo. V enem kosu je vsaj 80.000 m2. Seveda pa je možen nakup manjših parcel. Lokacija je prepoznavna in vidna, predvsem pa atraktivna zaradi svoje lege ob avtocesti in zaradi bližine meje. 

Poslovna cona je urejena z OPPN . Na lokaciji je možna gradnja različnih nestanovanjskih objektov kot so hotelske in gostinske stavbe, upravne in pisarniške stavbe, proizvodne in skladiščne stavbe, stavbe s kulturno in športno dejavnostjo. Najbolj pa je lokacija primerna za gradnjo logističnih  centrov, trgovskih oz. outlet centrov, centralnih in obrtnih dejavnosti. 

Zemljišče ima delno že urejeno infrastrukturo - dostop, elektro, plin po potrebi

Pogoji prodaje: cena je 55,00 eur/m2 za komunalno urejeno zemljišče.

Pogoj prodajalca je, da se stroški za posredovanje razdelijo tako, da polovico teh plača kupec, to je v višini 1,5 % in ddv.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Lares nepremičninska družba d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/361-314 Romana, 01/231-12-10
E-pošta:
Štihova ulica 1,
1000 Ljubljana

01/2311 210
01/ 2311 211

www.lares.si
info@lares.si

Romana Johan
g. 041/361 314

POVPRAŠEVANJE

Prodajate ali kupujete nepremičnino?

Sporočite nam svoje
želje in kontaktirali vas
bomo v najkrajšem
možnem času.
obrazec