Iskalnik nepremičnin

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

PONUDBA NEPREMIČNIN

CELJE

Prodaja:
Poslovni prostor - Prostor za storitve
Regija:
Savinjska
Upravna enota:
Celje
Občina:
Celje
Opis:
330 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 2001, 584 m2 zemljišča, V poslovni coni ob Trnoveljski cesti prodamo lepe poslovne prostore. Le ti so grajeni s kvalitetnimi materiali. Prostori so primerni za opravljanje fine storitvene dejavnosti, primerni so tudi za pisarniško dejavnost, za trgovino z neživili, medicinsko storitveno dejavnost, skladišče. Odlikuje jih odlična lokacija v bližini uvoza na avtocesto, sočasno pa v neposredni bližini mesta in druge infrastrukture, prodamo.
Cena:
396.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

Poslovna stavba je trenutno v uporabi za opravljanje fine storitvene dejavnosti. V pritličju se nahaja večja in svetla sprejemnica, ob njej pa dve pisarni z vgrajenim kvalitetnim pohištvom. V pritličju pa se nahajata še dva večja odprta prostora, ki sta namenjena izvajanju dejavnosti ali skladiščenju blaga. V pritličju so tudi sanitarije in široko stopnišče kot prehod v gornjo etažo. V zgornjem delu se nahaja velik odprt prostor za izvajanje dejavnosti ali podobno, sanitarije in  kuhinja. Stavba je prva v nizu in se samo z eno stranico stika s sosednjo stavbo . Tako so lahko tri stranice stavbe obdane z okni in posledično so vsi prostori zelo svetli. Le to daje stavbi dodatno vrednost. Ker je stavba prva v nizu ima  večjo parcelo, ki obdaja objekt s treh strani in tako tudi več lastnega  prostora za parkiranje.

Stavba je bila grajena in vsejena leta 2001. Lastnik je sodeloval pri gradnji in poskrbel, da je bila ta dograjena kvalitetno in, da so bili vgrajeni izbrani materiali. Tloris je lastnik prilagodil svojim potrebam, je pa možna dodatna prilagoditev potrebam novega lastnika oziroma uporabnika. Streha in  fasada na stavbi  imata dobro izolacijo, dodatno pa je izolacija položena tudi nad spuščenim Armstrong stropom. Okna so v PVC izvedbi, proizvajalca Mik Celje. V objektu je urejeno ogrevanje na plin - nameščeni radiatorji in v nekaterih prostorih tudi dodatno konvektorji.

Mikro lokacija stavbe je prva v nizu stavb, kjer se izvajajo mirne poslovne dejavnosti. Vse pa je znotraj varovanega kompleksa poslovne cone ob Trnoveljski cesti. Ob stavbi je na lastnem dvorišču urejeno parkiranje za 8 - 11 avtomobilov. Dodatna parkirna mesta je možno pridobiti s preureditvijo zelenice, ki se nahaja za stavbo. Več parkirišč pa zagotavlja tudi dvorišče v urejeni poslovni coni.

Pogoji prodaje: cena 396.000 eur - poslovni objekt  z zemljiščem. Rok za prevzem je možen takoj po ureditvi prodajne dokumentacije. Lastnik je fizična oseba zato se ddv ne obračunava. 2 % davek na promet nepremičnin je strošek prodajalca. Nepremičnina je brez bremen.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Lares nepremičninska družba d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/361-314 Romana, 01/231-12-10
E-pošta:
Štihova ulica 1,
1000 Ljubljana

01/2311 210
01/ 2311 211

www.lares.si
info@lares.si

Romana Johan
g. 041/361 314

POVPRAŠEVANJE

Prodajate ali kupujete nepremičnino?

Sporočite nam svoje
želje in kontaktirali vas
bomo v najkrajšem
možnem času.
obrazec