Iskalnik nepremičnin

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

PONUDBA NEPREMIČNIN

LJ. MOSTE, VEVČE

Prodaja:
Hiša - Dvostanovanjska
Regija:
LJ-mesto
Upravna enota:
Lj. Moste-Polje
Občina:
Ljubljana
Opis:
140 m2, dvostanovanjska, zgrajena l. 1960, adaptirana l. 2005, 557 m2 zemljišča, V urejenem in mirnem naselju vrstnih hiš v Vevčah, prodamo končno vrstno hišo. K hiši pripada tudi velik vrt, prodamo.
Cena:
320.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

V mirnem predelu Vevč, v naselju vrstnih hiš, prodajamo končno vrstno hišo. Hiša je medetažne gradnje in je lahko tudi dvostanovanjska.  Hiša je bila po gradnji leta 1960 večkrat in postopoma obnovljena. Poleg obnove parketa, je lastnik skoraj v celoti obnovil tudi radiatorje, elektro in vodne inštalacije in odtoke v kopalnicah. Pred kratkim so bila menjana okna ter vhodna in garažna vrata. V hiši sta obnovljeni dve kopalnici, od katerih je ena popolnoma nova, druga pa je bila obnovljena okoli  leta 2003.  Vsi priključki za dodatno kopalnico so tudi v kletni etaži, kjer je trenutno urejena pralnica.  Med leti 2000 in 2005 je bilo izvedenih še več drugih večjih obnovitvenih in vzdrževalnih del. V teh letih je bil izveden tudi priključek na plinsko napeljavo - ogrevanje na plin. 

Hiša je priključena na vso potrebno infrastrukturo - lastni priključki na električno omrežje, vodo, plin in KTV priključek. V bližini je postaja mestnega potniškega prometa (liniji 11 IN 12), trgovine, šola, vrtec in druga potrebna infrastruktura. Vevče so dobro povezane z obvoznico (oddaljenost le dober km), kot tudi s samim mestom.Zgrajena je tudi nova cesta, , v neposredni bližini so tudi teniška igrišča, ter bazen, ki naj bi bil ponovno v funkciji.

V hiši so vsi priključki in izvedene instalacije, da je lahko ta tudi dvostanovanjska. Ima naslednje prostore:

1. ob vhodu v pritličju se nahaja garaža z daljinsko vodenimi garažnimi vrati, v nizkem pritličju pa je klet z izhodom na vrt, kurilnica in pralnica, kjer je tudi WC. V kleti so priključki za vodo in vse potrebno za postavitev manjše kuhinje. Na vrtu je vse pripravljeno za postavitev žara in vrtne terase.

2. V visokem pritličju se nahaja kuhinja z dnevnim prostorom, od koder je izhod na balkon, prav tako tej etaži pripada še spalnica in obnovljena kopalnica.

3. v 1. nadstropju je prav tako večja soba - prostor, ki ima vse priključke za kuhinjo in odprto povezavo z jedilnico in  dnevno sobo. Od tu je izhod na večji balkon. V medetaži tega nadstropja se nahaja tudi spalnica, pravkar obnovljena kopalnica ter soba v mansardi. V mansardi se nahaja tudi neizkoriščena podstrešna shramba.

Vsi prostori v hiši so lepo vzdrževani. Hiša je v vseh letih bila lepo in postopno vzdrževana. Streha je bila obnovljena leta okoli leta 1992 in je pokrita z valovito salonitno kritino, zato je priporočljiva zamenjava le te. Druga večja dela na hiši niso potrebna, razen estetskih popravil, pleskanja prostorov zaradi nedavne menjave oken, eventualna izdelava toplotne izolacije.

Hiša se prodaja z opremo, ki je v stanovanju, razen osebnih stvari, umetniških slik, starinskega pohištva in drugih umetnin.

Prodajni pogoji: prodajna cena je 320.000 EUR, rok za prevzem po dogovoru. Pogoj prodajalca je tudi, da mu kupec povrne polovične stroške pri prodaji nepremičnine.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Lares nepremičninska družba d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/361-314 Romana, 01/231-12-10
E-pošta:
Štihova ulica 1,
1000 Ljubljana

01/2311 210
01/ 2311 211

www.lares.si
info@lares.si

Romana Johan
g. 041/361 314

POVPRAŠEVANJE

Prodajate ali kupujete nepremičnino?

Sporočite nam svoje
želje in kontaktirali vas
bomo v najkrajšem
možnem času.
obrazec