Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Hiša|Dvojček|203 m2|2012

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Želite imeti svoj dom ob vznožju Golovca in le streljaj od centra mesta? V bližini vse infrastrukture in tik ob zelenih in rekreativnih površinah stoji enota dvojčka, ki je tako rekoč samostojna hiša, saj jo le nizka shramba povezuje s sosednjim objektom. Hiša je bila dokončana in vseljena leta 2013.

Hiša je grajena in dovolj prostorna za bivanje velike družine, lahko je tudi poslovno stanovanjska ali tudi dvostanovanjska. V pritličju ima hiša urejeno kuhinjo z dnevnim prostorom, z izhodom na dve terasi, kopalnico in predprostor - pritličje je popolnoma ločeno od drugega dela stavbe, zato je lahko ločeno stanovanje za starše, za odraščajočega otroka, ali pa lahko predstavlja poslovni del v stavbi - za pisarne, ordinacijo in podobno. V nadstropju pa se odpre velika dnevna soba, z bogato jedilnico in veliko kuhinjo. Prostor je zelo svetel, ima veliko oken, ki so obrnejena na vzhod in jug, kamor je orientirana tudi terasa. V srednji etaži je tudi urejen utiliti in dnevne sanitarije. Spalni del je ločen in sicer se nahaja v zgornji - delno mansardni etaži. Le tu sta dve otroški sobi, ki imata svojo kopalnico s kadnjo, popolnoma ločena pa je glavna spalnica z izhodom na balkon, ki je orientiran proti jugu in ima  lastno kopalnico. 

Hiša je v celoti opremljena s kvalitetno opremo. Zagotovo ostane kuhinja, vgradne omare, ostala oprema pa ostane po dogovoru.

Okoli hiše je lepa parcela, ki je v celoti ograjena. Dvorišče je tlakovano in ima nadstrešek za tri avtomobile. Preostali del parcele je ozelenjen, z urejenim sadnim in cvetličnim vrtom. Del tega je namenjen tudi druženju.

Hiša je priključena na vso potrebno infrastrukturo - elektro, vodovodno, telekomunikacijsko , kanalazacijo in na plin.  Urejen je tudi dovoz z Dolenjske ceste in dobra povezava do centra mesta, do obvoznice, do nakupovalnega centra Rudnik ter ne nazadnje do rekreativnih površin in Golovca.

Hiša je odlična izbira za širok razpon kupcev, saj je lahko tako enostanovanjska, poslovno stanovanjska, ali tudi  dvostanovanjska. Izbor kvalitetetnih materialov pri gradnji in kvalitetne opreme  pa zagotavlja kakovostno bivanje tudi najbolj zahtevnim kupcem.

Odličen izbor za vaš sanjski dom.

Pogoji prodaje: cena je 460.000 EUR, rok selitve po dogovoru (lahko hitro)

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI