Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Poslovni prostor|Prostor za storitve|87.3 m2|1993|Energetski razred: V izdelavi

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Na odlični lokaciji v Zupančičevi jami prodamo pritlični lokal z izložbenim oknom in večjimi izložbenimi vrati. Lokacija, kot tudi sam lokal sta zelo primerna za opravljanje dejavnosti agencije, storitvene dejavnosti, kozmetičnega salona, ordinacije ali druge podobne dejavnosti.

Prostor je razdeljen v  dve etaži - pritličje in klet. V sklopu pritličnega prostora pa je izdelana še galerija v izmeri cca 15 m2. Galerija ima nižji strop. Lokal ima vhod z ulice. Ima velika steklena vhodna vrata, manjši predprostor prav tako v steklu. Od tu se odpre večji prostor, ki je namenjen pisarni, trgovini, razstavnemu salonu ali prostor namenjen storitveni dejavnosti. Vpritličnem delu je tudi kopalnica. Krožne stopnice vodijo v kletni prostor,ki je razdeljen v dva prostora. Enega je  lastnik uporabljal za skladišče , v drugem je urejena kuhinja. Elektrika je v obeh etažah.

Prostor ima vgrajene kvalitetne naravne materiale - kamen oz.marmor v temni barvi, kovinska ograja na stopnišču, Prostor je urejen in omogoča novemu lastniku možnost takojšnjega pričetka opravljanja dejavnosti.

Lokacija v Zupančičevijami je odlična zaradi velikega zaledja potencialnih koristnikov storitev, ki bi jih opravljali v lokalu. Odlična je tudi zaradi bližine centra, zaradi urejenih parkirišč v neposredni bližini, zaradi urejenosti okolice.

Lokal ima uporabno dovoljenje kot poslovno prodajni prostor za neživilsko dejavnost.

Pogoji prodaje so: prodajna cena je 160.000 EUR. Lokal je takoj na razpolago - po plačilu kupnine. Pogoj prodajalca je, da mu kupec nadomesti polovico stroškov pri posredovanjju, to je v višini 2 % in ddv. .

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!