Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Šiška

Hiša|Poslovno stanovanjska|445 m2|1940

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Poslovno stanovanjska hiša je bila zgrajena leta 1940, in je po osnovni arhitekturi  še vedno daje pečat tistega časa. Na zadnje pa je bila hiša popolnoma obnovljena leta 2005, ko je bilo vgrajeno  dvigalo v steklu, delno je bila hiša dozidana, tako, da sta se prvotna arhitektura in sodobna arhitektura lepo spojili. Na novo je bila tudi izdelana fasada, streha, nove so vse instalacije, , urejeno parkirišče na dvorišču stavbe, menjana okna, tlaki.... V objektu so razpeljane instalacije oziroma povezave v server sobo. Vse enote so tudi klimatizirane.

Stavba je je grajena v etažnosti nizko pritličje, visoko pritličje, 1. in 2. nadstropje. Stavba je etažirana  in ima dve stanovanjski enoti, dve poslovni enoti in  klet.  V najvišjem nadstropju se nahaja večje 2 sobno stanovanje  s teraso v skupni izmeri 110,6 m2, v dveh etažah sta dva poslovna prostora in sicer eden s teraso  v izmeri 114 m2 in drugi v izmeri 70 m2. V nizkem pritličju pa se nahaja drugo stanovanje v izmeri 63 m2. V isti etaži je tudi lepa, svetla in urejena klet v izmeri 10 m2. Vsi prostori so lepo urejeni, svetli in v funkciji. Trenutno so oddani, v primeru nakupa pa je rok za selitev zelo kratek - po dogovoru s kupcem.

Zemljišče na katerem stoji stavba je veliko cca 440 m2. Izkoristek parcele je zelo dober, saj je objekt pomaknjen na rob parcele, tako, da je za stavbo urejeno parkirišče za več avtomobilov. - delno je parkirišče tudi nadkrito.

Trenutna namembnost stavbe je poslovno stanovanjska, na željo kupca pa se to lahko spremeni v stanovanjsko ali pa izključno poslovno.  Stavba je bila dograjena z ustreznim gradbenim dovoljenjem, pridobljeno pa je tudi uporabno dovoljenje. Vse to vam omogoča varen nakup nepremičnine.

Lokacija objekta je odlična, vidna in prepoznavna. Nahaja se v bližini Celovške ceste, od koder ima direktni dostop. Sočasno se nahaja zelo blizu mesta, kina Šiška, ... ter je dobro povezana tudi z obvoznico. Zaradi odlične lokacije je to vsekakor odličen nakup za lastno poslovno stavbo, kjer bi se lahko poleg pisarniške, opravljale tudi različne storitvene dejavnosti, zdravstvena dejavnost, kot tudi tudi trgovska dejavnost, saj ima del stavbe tudi lepo izložbeno okno, ki je orientirano na ulico.

Prodajni pogoji: cena je 810.000 EUR, rok za selitev po dogovoru

Pogoj prodajalca je, da se stroški za posredovanje razdelijo tako, da polovico provizije - to je v višini 2 % in ddv plača kupec.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI