Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana okolica, Logatec

Parcela|Zazidljiva|15000 m2

SPLOŠNO

OPIS

Na vidni lokaciji v Industrijski coni Zapolje oddajamo zemljišče, ki je namenjeno poslovni in proizvodni dejavnosti. Cona je urejena, komunalno opremljena. Zgrajeno je cestno omrežje znotraj cone, priključki na električno omrežje, vodovodno, kanalizacijsko, telekomunikacijsko omrežje in  plin. 

Industrijska cona Zapolje je od avtocestnega priključka Logatec oddaljena okoli 5 km, od samega kraja Logatec pa je oddaljena dober kilometer. Leži neposredno ob regionalni cesti Vrhnika Logatec. Cona je v večjem delu že zgrajena, lokacijo je pa tu našlo veliko uglednih in uveljavljenih domačih in tujih družb.

Parcela je lepe oblike, je nasuta in primerna za deponiranje blaga ali materiala, parkiranje avtomobilov in podobno. Zamljišče je tudi naprodaj in je idealno za postavitev poslovne stavbe s pisarnami, za postavitev regalnega skladišča, proizvodne hale, parkirišča za kamione ali podobno. Lokacija je vidna s ceste in zato toliko bolj zanimiva.

Pogoji oddaje : cena najema je 0,35 eur/m2. DDV ni vključen v ceno

Možen je tudi nakup zemljišča po ceni 90 EUR/m2 in ddv.

Pogoj prodajalca je , da se stroški razdelijo tako, da del teh, to je v višini enomesečne najemnine in  ddv, plača kupec.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!