Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Center

Stanovanje|4-sobno|142 m2|2019|Energetski razred: B1

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

OPIS

Stanovanje se nahaja v višjem nadstropju v odlični, nadstandardno in kvalitetno grajeni Rezidenci Luwigana. Stanovanje ima 119,6 m2 uporabne površine, cca 20 m2 veliko teraso in 3 m2 veliko klet. Pripadata mu tudi 2 parkirni mesti v garažnem objektu pod stavbo.

Stanovanje ima odličen tloris, saj delno ločuje dnevno bivalni del s spalnim oziroma intimnim delom stanovanja. Tako se nam  ob samem vhodu v stanovanje odpre predsoba, ki je opremljena s kvalitetnimi vgradnimi omarami, ob prehodu v dnevno sobo, se nam odpre velik prostor, ki skupaj s kuhinjo in jedilnico meri okoli 50 m2. Ob kuhinji je dodatna delovna soba ali shramba. Iz dnevne sobe in iz dveh spalnic pa je prehod na okoli 20 m2 veliko teraso, ki jo lahko v celoti zasenčite z žaluzijami in ustvarite popolnoma intimno vzdušje, ali se zavarujete pred dežjem, vetrom in podobno. V dnevnem delu se nahaja še dodatni garderobni prostor, kot tudi dnevne sanitarije. V spalnem delu pa imamo glavno spalnico in dve otroški sobi ter prostorno kopalnico s kadjo in s tušem, dvema umivalnikoma.  Stanovanje je v celoti opremljeno z nadstandardno izdelanim in kakovostnim pohištvom in ostalimi aparati. Vselitev je možna takoj.

Vsa stanovanja v Rezidenci Luwigana so zgrajena iz materialov višjega cenovnega razreda. Nadstandardno zvočno izolativna okna zagotavljajo popoln mir v središču živahnega mesta. Svež zrak v stanovanja priskrbijo prezračevalne naprave (krmiljeno prisilno prezračevanje). Ugodno klimo v poletnem obdobju zagotavljajo v celoti hlajeni bivalni prostori. V spalnih prostorih je  vgrajeno stropno hlajenje, ki nima prepiha in hrupa. V bivalnem delu so vgrajeni hladilni konvektorji. Slednji omogočajo hitro ohlajen prostor.

Vsi prostori bodo tudi pozimi s pomočjo talnega ogrevanja dosegli enakomerno porazdelitev prijetne toplote. Vse instalacije so krmiljene s pametnim krmilnim sistemom, ki ga bo možno na željo stranke še nadgraditi.

Zunanjost rezidence krasijo delno ozelenjene fasade in strehe. Fasade so  izdelane iz naravnega kamna. V kamen so obložena tudi stopnišča, hodniki v stavbi

Lokacija Rezidence Luwigana je le streljaj od starega mestnega jedra.  Bivanje v Rezidenci zagotavlja stanovalcem bližino centra in vsega dogajanja, lastno parkirišče sredi mesta, bližina vse druge infrastrukture, bližina trgovin, šole, vrtca, osrednji trg - dvorišče, ki je namenjeno le stanovalcem kompleksa, dvigala, ki povezujejo vse etaže v objektu

Pogoji oddaje: cena najema je 2.500 EUR/mesečno. Stroški niso vključeni.

Rok za vselitev: takoj

Plačilo varščine in drugih stroškov pri oddaji pa so predmet dogovora med najemnikom in lastnikom.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI