Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Šiška

Poslovni prostor|Skladišče|680 m2|1996

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Lepo urejeno, novejše skladišče, ki je namenjeno skladiščenju kvalitetnega blaga. Skladiščna hala je dimenzije cca 15 x 45 m. V hali ni dodatnih podpornih stebrov. Skladišče  ima priključek na elektriko, vodo, internet in kanalizacijo. Ima tudi lastne sanitarije.  Najnižji del stropa je na višini vsaj 6 m in več. Strop v skladišču je visok vsaj 6 m. Možna je tudi postavitev kontejnerja za pisarno ipd dimenzije 6 x 6 m v halo ali pred. Dostop v skladišče je zagotovljen tudi z večjimi dostavnimi vozili, saj ima skladišče večja daljinsko vodena rolo vrata, zagotovljen pa je še ločen vhod - peš prehod v skladišče. Skladišče je dovolj izolirano, da se lahko nemoteno skladišči blago in ni nevarnosti zmrzali.

Najemniku pripada tudi sorazmerni del zemljišča za parkiranje pred stavbo od cca 200 do 250 m2. Zagotovljen je dostop s kamioni - tudi "šleperji". Dvorišče stavbe je zavarovano z zaščitno ograjo, kar zagotavlja dodatno varovanje objekta, blaga, opreme in avtomobilov na dvorišču tudi v nočnih urah. V

Ob kvalitetno pripravljenem skladišču za oddajo pa nepremičnino odlikuje tudi odlična lokacija v bližini Verovškove ceste. Sočasno je objekt tudi v bližini poslovne cone Stegne in obvoznice, kar omogoča hitro povezavo z vsemi predeli mesta.

Prostor je takoj na voljo za najem. Oddaja se dolgoročno. 
Cena najema: 6,5 m2 in stroški (poraba po števcu), + NUSZ, plačilo za parkirišča po dogovoru

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI