Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Gorenjska, Kranj

Parcela|Zazidljiva|826 m2

SPLOŠNO

OPIS

Zazidljiva parcela se nahaja na sončni legi v kraju Golnik. Parcela ima dobro pozicijo, saj ima asfaltni dostop, neposredno ob njej je tudi priključek za elektriko in druga infrastruktura. Ob tej parceli je možno kupiti še dodatno zazidljivo zemljišče - parcelo v izmeri 511 m2 in dodatno zemljišče v izmeri 957 m2, zemljišče pa je možno zaokrožiti še z delom nezazidljivega zemljišča v izmeri 1069 m2. Na zemljišču je možno graditi enostanovanjske hiše ali dvojčke, v izvedbi K+P+1, ali celo v izvedbi  K+p+1+M. S parcele je odličen pogled na odprto zeleno pokrajino in tudi na okoliške hribe in planine - Storžič in Triglav sta kot na dlani.

Golnik je idiličen zelen kraj v Mestni občini Kranj. Zaradi blage in ugodne klime v kraju deluje že od leta 1921 eno izmed najboj znanih  zdravilišč za pljučne bolezni . Zdaj poleg pljučnih zdravijo tudi srčne in alergijske bolezni.

Kraj Golnik leži na sončni legi, dostikrat nad toplotno inverzijo, ob vznožju Kriške Gore. Kraj je dobro povezan s Kranjem in Tržičem, tudi z medkrajevnimi avtobusnimi linijami. Prav tako je v naselju vsa potrebna infrastruktura, kot je trgovina, špošta, bančni avtomat, vrtec..... Najbližja osnovna šola je v Goričah.

 


 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!