Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Poslovni prostor|Pisarna|26 m2|1973

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Pisarne se najhajajo v urejeni poslovni stavbi na odlični, dostopni lokaciji za Bežigradom. Lokacija ima odlično povezavo do obvoznice, v neposredni bližini pa je tudi vsa druga infrastruktura.

Površina poslovnih prostorov predstavljata dve delno opremljeni pisarni. Možen pa je najem dodatnih pisarn v istem nadstropju. Na željo najemnika se lahko pisarni oddata tudi neopremljeni in za opremo poskrbi najemnik sam. Poleg najema pisarn ima najemnik v souporabi z ostalimi najemniki tudi čajno kuhinjo in sanitarije. Prostori so bili pred kratkim popolnoma obnovljeni.  So svetli, ogrevani, klimatizirani in imajo vso drugo potrebno infrastrukturo.

Pogoji najema: najemnina 12,00 eur/m2 mesečno. Stroški so vključeni v ceno najema - strošek elektrike, poraba vode, ogrevanje in celo NUSZ. Najemnik lahko najame tudi priključek za internet za doplačilo 15 eur mesečno. Lahko pa si za internet priskrbi lasten priključek pri izbranem dobavitelju.  Prostori so na voljo takoj.

Pogoj najemodajalca je, da del stroškov pri posredovanju, za pripravo pogodbe in za druge dodatne stroške, plača najemnik , to je v višini ene mesečne najemnine in ddv.

Možen je tudi najem dodatnih skladiščnih prostorov v istem kompleksu. Možen je tudi najem določenega števila parkirnih mest na lokaciji.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI