Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Stanovanje|2,5-sobno|61.28 m2|1968|Energetski razred: E

SPLOŠNO

  • Dodatno
    Balkon Klet Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj.
  • Ogrevanje
    Toplarna CK

OPIS

Posredujemo pri prodaji 2,5 sobnega stanovanja v urejenem, petnadstropnem bloku, na iskani lokaciji, nedaleč od AC obroča na Viču, v mirni soseski, blizu nakupovalnega središča Interspar.

Uporabna površina stanovanja je 58,48 m2, + balkon v izmeri 2,80 m2. Stanovanju pripada kletni prostor v izmeri 3,80 m2. Stanovanje ima dobro razporeditev prostorov: hodnik, dve ločeni spalnici, od katerih je ena manjša, z velikimi okni, ki dajejo obema prostoroma veliko svetlobe, velik kopalniški prostor s kadjo, WC-jem in umivalnikom, bojler. V njem se nahaja pralni stroj. Kuhinja z jedilnico je povezana z dnevnim prostorom, iz katerega je izhod na balkon s pogledom na zelenico. V teh prostorih je položen parket, ki ga je potrebno osvežiti. Ogrevanje je na toplovod. Možnost regulacije porabe toplote in avtomatsko odčitavanje porabe.

Lastnik je začel z obnovo stanovanja. Prenovljena je celotna električna napeljava, vtičnice, stikala ... Novi so vsi radiatorji, zamenjana vsa okna. V tej fazi je lastnik prenehal s prenovo, ker se je odločil za prodajo stanovanja, bodoči lastniki pa ga bodo lahko uredili po lastnih želja in okusu, kar predstavlja določeno prednost pred že prenovljenimi stanovanji. Bodočemu kupcu lahko po želji posredujemo idejni načrt prenove stanovanja.

Posebej bi poudarili, da je stanovanje umaknjeno od glavnega vhoda, zato v njem ni zaznati motečih zvokov prihajanja in odhajanja stanovalcev. Vstop v stavbo je varovan s kodo. Domofon. Stavba ima kolesarnico. Ob stavbi je urejeno parkirišče, na katerem bo v kratkem nameščena zapornica. Na stavbi je bila leta 2010 zamenjana streha, obnovljena je bila tudi fasada. Lega stanovanja zagotavlja zasebnost pred pogledi iz sosednjih stavb. V bližini je vsa potrebna infrastruktura: trgovine Mercator, Tuš, Hofer, Merkur, Center Murgle, avtobusna povezava, vrtec, šola, zdravstveni dom … Bližina Rožnika nudi možnosti sprehodov in rekreacije v naravi.

Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo.

Pogoj prodajalca je, da mu kupec nadomesti polovico stroška za posredovanje, to je v višini 2 % od pogodbene vrednosti in DDV.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI