Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Stanovanje|3-sobno|115 m2|2005|Energetski razred: C

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Na odlični lokaciji v bližini centra mesta oddamo večje 3 sobno stanovanje. Stanovanje ima orientacijo V/Z. Na vzhodni strani sta dve spalnici, v osrednjem delu so  shramba, večja kopalnica s kadjo in dodatno stranišče. Na zahodnem delu je svetla in prostorna dnevna soba, ki skupaj z jedilnico in kuhinjo meri cca 50 m2. Od tu je izhod na ložo v izmeri 10 m2, z odprtim pogledom na park, na center mesta in na Ljubljanski grad.  Stanovanju pripada tudi shramba v kleti,  garaža in dodatno parkirno mesto.

Stanovanje je bilo oddano v dolgoročni najem in se najemna pogodba izteka. Po izselitvi najemnika bo stanovanje osveženo, na novo prepleskano in opremljeno z dodatnimi,  novimi kosi pohištva.  Tako bo stanovanje vseljivo najkasneje v roku 30 dni.  V primeru, da želi potencialni najemnik stanovanje opremiti z lastnim pohištvom, bo stanovanje na voljo še prej. 

Stanovanje se nahaja v nadstandardno grajenem komleksu ob  Železni cesti. Odlična lokacija omogoča peš dostop do centra mesta, v neposredni bližini je železniška in avtobusna postaja, medicinski center, več trgovin, gostinskih lokalov in drugih lokalov , ki opravljajo storitvene dejavnosti. V neposredni bližini je tudi park Navlje, kot tudi park za kužke.

Pogoji najema: najemnina je 1500 eur mesečno. Zavarovanje plačila po dogovoru. Rok za selitev: cca 30 dni.

Pogoj najemodajalca je, da del stroškov za posredovanje, za pripravo pogodbe in drugih dodatnih storitev, to je  v višini 1500 eur, plača najemnik.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI