Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Moste-Polje

Poslovni prostor|Pisarna|280 m2|1980|Energetski razred: Ni podatka

SPLOŠNO

 • Dodatno
  Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika
 • Ogrevanje
  Toplarna CK
 • Luksuz
  Klima

OPIS

Oddamo pisarne, z možnostjo najema dodatnih skladiščnih prostorov. Nahajajo se v urejeni poslovni stavbi ob Letališki cesti.

Posredujemo pri oddaji poslovnega prostora – pisarne, skupaj s skladiščnim prostorom, na urejeni in dostopni lokaciji blizu BTC-ja, ob  Letališki cesti, v bližini  AC obroča.

Pisarniški del se nahaja v 1. nadstropju in meri cca. 250 m². Pripada mu tudi predprostor z dvigalom in  prostor pred stopniščem v pritličju, v izmeri cca 28 m² . V kleti pa je možno najeti tudi ogrevano skladišče,v izmeri cca. 155 m².

Dostop v stavbo in do poslovnega prostora je mimo skupne recepcije, možna pa je tudi ureditev lastnega vhoda.

Prostor je primeren za večje podjetje, za podjetje z več zaposlenimi in se oddaja kot celota s skladiščem. Slednjega ni mogoče najeti posebej, razen v primeru, če ga najemnik pisarniških prostorov ne potrebuje. Dostop v kletni prostor, kjer se nahaja skladišče, je mogoč po stopnicah, s tovornim dvigalom, pa tudi z dostavnim vozilom. Skladišče ima nakladalno rampo. Nosilnost tovornega dvigala je 3000 kg. Okoli stavbe je dovolj parkirnega in manipulativnega prostora.

V 1. nadstropju  je možno najeti dodatne pisarniške  prostore v izmeri cca. 100 m², ki se nahajajo tudi v istem hodniku.

Stavba ima recepcijo s čakalnico. Ima lastno menzo za malice, kosila in tople napitke. Dostop v stavbo je varovan in mogoč prek domofona oz. z elektronsko kartico za zaposlene. Prostori so na voljo takoj.

Nekaj posebnosti o oglaševanem prostoru

V tem trenutku je prostor potreben prenove, zato je cena najema na m² zelo nizka in je odvisna od dogovora oz. vsebine najemnega razmerja. Najemodajalec je že začel s prenovo prostorov, vendar se je odločil, da bo to raje prepustil bodočemu najemniku prostorov, ki bo notranjost uredil skladno s svojimi željami in potrebami. V prostoru so vse napeljave: voda, elektrika, toplovod, klima, optika, varovanje. Vsi prostori so svetli in imajo naravno svetlobo. Dobra razporeditev prostora. Za boljšo predstavo je priložen idejni načrt ureditve. Prostor se oddaja za daljše najemno obdobje.

Najem dogovorjenega števila parkirnih prostorov je vključen v ceno. Ob poslovni stavbi pa je možen najem še dodatnih parkirišč proti plačilu.

Najemnina znaša 6 €/m²/mesec (oz. po dogovoru) + DDV. Obratovalni stroški se obračunajo posebej in znašajo cca. 2,5 €/m²/mesec.

Za podrobnejše informacije nas pokličite in z veseljem  bomo odgovorili na vaša dodatna vprašanja.

Pogoj najemodajalca je, da mu najemnik nadoknadi polovico stroška za posredovanje + DDV, to je višina ene mesečne najemnine + DDV.

  KONTAKT

  Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

  ZANIMIVO V PONUDBI