Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Center

Poslovni prostor|Pisarna|155 m2|1910|Energetski razred: Ni podatka

SPLOŠNO

 • Priključki
  Optika Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplarna CK
 • Luksuz
  Klima

OPIS

Posredujemo pri oddaji urejenega poslovnega prostora-pisarne na lokaciji Vodmat, nedaleč od mestnega središča. Prostor meri 155 m². Ima sedem ločenih pisarn različnih velikosti in je pravokotne oblike. Vsi prostori so razporejeni na desni strani hodnika in imajo naravno svetlobo. Po celotni dolžini hodnika so vgrajene omare, po tleh je položena keramika. Posebej izpostavljamo pisarno oz. dvorano na koncu hodnika, ki je od vseh največja in meri 37 m². V njej je po tleh položen parket, ki daje prijeten občutek domačnosti in topline. V prostoru je veliko premično zrcalo. Prostor je lepo razsvetljen. Uporablja se lahko kot prostor za različne skupinske dejavnosti - . Prostor ponuja možnosti za izvajanje različnih dejavnosti: za izobraževalne programe, za računalniško ali storitveno dejavnost, za podjetja z več zaposlenimi … V nekaterih prostorih je napeljana klima, toplovodno ogrevanje z daljinskim odčitavanjem porabe, optika, prostor s pisarnami ima svoj WC. Domofon. Vstop v stavbo 24/7. Za lažjo predstavo prilagamo tloris prostora.

Prostor se oddaja enemu najemniku, dopustna je možnost podnajema. Nekaj parkirišč je ob stavbi, sicer pa je v okolici na razpolago veliko plačljivih parkirnih prostorov.  

Najemnina znaša 9 €/m²/mesec (stroški niso vključeni).

V bližini lahko najamete oz kupite poslovni prostor v izmeri 305 m², uporaben za različne namene (skladišče, …). Povezava na oglas (v pripravi):

Pogoj najemodajalca je, da mu najemnik nadoknadi polovico  stroška za posredovanje in ddv, to je v višini ene mesečne najemnine in ddv. 

  KONTAKT

  Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

  ZANIMIVO V PONUDBI