Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Poslovni prostor|Skladišče|45 m2|1973|Energetski razred: Ni podatka

SPLOŠNO

OPIS

Skladiščni prostori se nahajajo v kletni etaži poslovne stavbe. Lokacija je dostopna s tovornimi vozili. Dostop do kletne etaže pa je omogočen preko tovornega dvigala nosilnosti 3 ton. Prostor je takoj vseljiv.

Skladiščni prostori se nahajajo v kletni etaži poslovne stavbe, ki je bila obnovljena leta 2018. Prostor je suh in zato primeren za skladiščenje občutljivega blaga ali tudi za opravljanje storitvene dejavnosti. Prostor je svetel in ima tudi dnevno svetlobo. V prostoru je električni priključek, v souporabi pa so tudi sanitarije, dvigalo za dostop, dostopna pot. ... Prostor je v fazi obnove - Najemodajalec bo pred prevzemom skladišča v najem uredil se strop in stene. V kolikor bi prostor potrebovali za potrebe dejavnosti, ki zahteva boljšo ureditev prostora, pa bo prostor urejen za potrebe najemnika in se bo primerno prilagodila tudi višina najemnine. Prostor je takoj vseljiv.

Pogoji najema: velikost prostora je cca 45 m², najemnina je 7,00 EUR/m². V ceni  najemnine so vključeni tudi vsi stroški, vključno s porabo elektrike, vode, kot tudi plačilo NUSZ.    Poleg poslovnega prostora lahko najemnik pri najemodajalcu naroči tudi storitev razkladanja blaga, najema viličarja in podobne storitve. Možen je tudi najem pisarn na isti lokaciji poslovnega centra.

Pogoj najemodajalca je, da del stroškov pri posredovanju, za pripravo pogodbe in za druge dodatne stroške, plača najemnik , to je v višini ene mesečne najemnine in ddv.

Možen je tudi najem dodatnih skladiščnih prostorov v istem kompleksu. Možen je tudi najem določenega števila parkirnih mest na lokaciji.

    KONTAKT

    Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

    ZANIMIVO V PONUDBI