Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana okolica, Trzin

Poslovni prostor|Pisarna|54.5 m2|2015|Energetski razred: Ni podatka

SPLOŠNO

OPIS

V urejeni poslovni stavbi na dostopni lokaciji v poslovni coni v Trzinu oddamo dve med seboj povezani pisarni, namenjeni za storitveno oz. pisarniško dejavnost. Pisarni sta svetli, ogrevani, hlajeni. B*Najemniku pa pripada tudi souporaba sanitarij in čajne kuhinje. Parkirišča so vključena v cenmo najemna.

Pisarni se nahajata v urejeni in obnovljeni poslovni stavbi v coni v Trzinu. Pisarni sta svetli, z veliko okenskimi površinami. Sta med sabo povezani in  tudi opremljeni. Nahajata se v 1. nadstropju poslovne stavbe, z zavarovanim vhodom. Na razpolago je tudi parkiranje na lastnem parkirišču pred stavbo. Sama stavba je zavarovana in je vstop možen s kodo oziroma kartico. Prav tako je v nočnih urah zavarovan tudi dostop do dvorišča. Ne glede na to, je dostop do pisarn možen 24 ur. V stavbi domujejo tudi drugi mirni in ugledni najemniki. Pisarna se oddaja za namen opravljanja mirne pisarniške dejavnosti.

Lokacija poslovne stavbe je v bližini vhoda v poslovno cono v Trzinu. Sama lokacija Trzin pa je dobro povezana tako z mestom Ljubljana, Kamnikom in  Domžalami.

Pogoji najema: strošek najemnine je 9,20 eur /m². Stroški niso vključeni. Najemnina skupaj s stroški kot so ogrevanje, poraba vode, čiščenje skupnih prostorov, pa znašajo cca 680,00 eur in ddv mesečno - nusz  ni vključen. Prav tako niso vključeni stroški telefonije in interneta ter čiščenje notranjih pisarniških površin.

Višino varščine za zavarovanje plačila najemnine in stroškov  - po dogovoru.

Najemnik krije tudi del stropkov pri posredovanju oddaje v višini ene mesečne najemnine in ddv. 

Rok za prevzem: takoj

    KONTAKT

    Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

    ZANIMIVO V PONUDBI