Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Poslovni prostor|Pisarna|500 m2|2020|Energetski razred: Ni podatka

SPLOŠNO

OPIS

Pisarne bodo na voljo za oddajo v novo zgrajeni poslovni stavbi v Poslovni coni v Trzinu. Stavba bo atraktivna, sodobna in bo imela vso potrebno infrastrukturo. Prevzem predvidoma do pozne jeseni 2020,

V urejeni in lahko dostopni poslovni coni v Trzinu, bodo na voljo novi poslovni prostori  - pisarne, v novo zgrajeni poslovni stavbi. Zgradba je zasnovana v odlični in atraktivni arhitekturi. V tej fazi se lahko tloris etaž še spreminja oziroma se lahko prilagodi potrebam najemnika. Ena etaža predstavlja približno 1000 m² pisarniških prostorov, možen pa je najem manjših površin od 30 m² naprej, ali tudi več kot 1000 m².  Na lokaciji so zagotovljena tudi parkirna mesta. Cena najema parkirnih mest je vključena v ceno najema pisarn.

Stavba je v mirnem predelu poslovne cone. Komunalno bo popolnoma opremljena, z vsemi sodobnimi instalacijami, zagotovljenim parkiranjem. Pisarne bodo svetle, ogrevane, hlajene.

Pogoji najema: najemnina je 8,00 eur/m², stroški niso vključeni v ceno. Varščina oziroma zavarovanje plačila  po dogovoru. Prevzem do poleti 2020.

Pogoj najemodajalca je, da mu najemnik povrne del stroškov za posredovanje, to je v višini ene mesečne najemnine in ddv

    KONTAKT

    Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

    ZANIMIVO V PONUDBI