Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana okolica, Trzin

Poslovni prostor|Skladišče|600 m2|2004|Energetski razred: Ni podatka

SPLOŠNO

OPIS

V urejeni poslovni stavbi v Poslovni coni Trzin oddamo cca 600 m2 skladiščnih prostorov, ki predstavljajo celotno kletno etažo stavbe. Vhod v skladišče je urejen z dvojnimi dvižnimi, elektronsko vodenimi vrati. Skladišče je urejeno, v večini je en večji odprt prostor in delno je prostor dodatno ograjen s pregradnimi stenami - v kolikor bi želeli ogrevati le del skladišča.... V osnovi skladišče ni ogrevano, ima pa vgrajen sistem tudi za ogrevanje, v kolikor bi to želeli. Dostop do skladišča je možen z večjimi kamioni. Pred skladiščem pa je še večje dvorišče, kjer je možno parkirati osebna vozila, kombije, ali postaviti dodatni nadstrešek ali šotor.

Skladišče je z notranjim stopniščem povezano s pritličnim delom stavbe, kjer je na voljo 450 m2 pisarniških prostorov. Pisarne so urejene, svetle, s pripadajočimi sanitarijami in priročno kuhinjo. Nahajajo se v pritličju stavbe. Vhod v stavbo je zavarovan - dostop le s kodo ali kartico.   Parkirišča so zagotovljena.

Pogoji oddaje: cena za najem skladišča je 6,11 eur/m² in stroški 1,03 eur/m². Najemnina za najem  pisarn je 8,90 eur/m², stroški so 3,20 eur/m². Najem parkirnih prostorov je vključen v ceno najema in se dodatno ne zaračuna.

Rok za prevzem skladišča je takoj.  Prevzem pisarn pa je do jeseni leta 2020. Najemodajalec je zainteresiran za dolgoročno oddajo.

Pogoj najemodajalca je, da se stroški za posredovanje razdelijo tako, da del teh, to je v višini ene mesečne najemnine in ddv plača najemnik.

    KONTAKT

    Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

    ZANIMIVO V PONUDBI