Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Poslovni prostor|Neživilska trgovina|87.3 m2|1993|Energetski razred: Ni podatka

SPLOŠNO

OPIS

Na odlični lokaciji v Zupančičevi jami prodamo pritlični lokal z izložbenim oknom in večjimi izložbenimi vrati. Lokacija, kot tudi sam lokal sta zelo primerna za opravljanje dejavnosti agencije, storitvene dejavnosti, kozmetičnega salona, ordinacije ali druge podobne dejavnosti. Prostor je v dveh etažah - pritličje in klet. V sklopu pritličnega prostora pa je izdelana še galerija v izmeri cca 15 m2. Prostor ima vgrajene kvalitetne naravne materiale - kamen oz. marmor. Prevzem je možen takoj

Na odlični lokaciji v Zupančičevi jami prodamo pritlični lokal z izložbenim oknom in večjimi izložbenimi vrati. Lokacija, kot tudi sam lokal sta zelo primerna za opravljanje trgovske dejavnosti, dejavnosti agencije, storitvene dejavnosti, kozmetičnega salona, ordinacije ali druge podobne dejavnosti.

Prostor je razdeljen v  dve etaži - pritličje in klet. V sklopu pritličnega prostora pa je izdelana še galerija v izmeri cca 15 m². Galerija ima nižji strop. Lokal ima vhod z ulice. Ima velika steklena vhodna vrata, manjši predprostor prav tako v steklu. Od tu se odpre večji prostor, ki je namenjen pisarni, trgovini, razstavnemu salonu ali prostor namenjen storitveni dejavnosti. Vpritličnem delu je tudi kopalnica. Krožne stopnice vodijo v kletni prostor,ki je razdeljen v dva prostora. Enega je  lastnik uporabljal za skladišče , v drugem je urejena kuhinja. Elektrika je v obeh etažah.

Prostor ima vgrajene kvalitetne naravne materiale - kamen oz.marmor v temni barvi, kovinska ograja na stopnišču, Prostor je urejen in omogoča novemu lastniku možnost takojšnjega pričetka opravljanja dejavnosti.

Lokacija v Zupančičevijami je odlična zaradi velikega zaledja potencialnih koristnikov storitev, ki bi jih opravljali v lokalu. Odlična je tudi zaradi bližine centra, zaradi urejenih parkirišč v neposredni bližini, zaradi urejenosti okolice.

Lokal ima uporabno dovoljenje kot poslovno prodajni prostor za neživilsko dejavnost.

Pogoji prodaje so: prodajna cena je 160.000 EUR. Lokal je takoj na razpolago - po plačilu kupnine.

Pogoj prodajalca je, da mu kupec nadomesti polovico provizije , to je v višini 2 % in ddv.

    KONTAKT

    Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!