Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Obalno - kraška, Piran

Poslovni prostor|Gostinski lokal|750 m2|1960|Energetski razred: Ni podatka

SPLOŠNO

OPIS

Gostinski in nastanitveni objekt stoji na zemljišču okoli 1700 m2. Zamljišče je sicer namenjeno tako poslovni kot tudi stanovanjski gradnji. Možna je predelava in povečanje obstoječega objekta, ali izgradnja novega atraktivnega stanovanjsko apartmajskega objekta

Na lokaciji v bližini Lucije prodamo poslovni objekt, ki ima trenutno gostinsko namestitveno namembnost. Na zemljišču v izmeri cca 1700 m², kjer stoji poslovni objekt v izmeri 740 m², pa je dovoljena gradnja tako stanovanjskega kot tudi poslovnega, hotelskega ali kakšnega drugega objekta.  Poslovni objekt, ki trenutno že stoji je v dobrem stanju, a se osnovna dejavnost v njem ne izvaja. Objekt je primeren za oživitev gostinske dejavnosti skupaj z oddajanjem  sob. Naslednja možnost pa je predelava objeta v stanovanja oz. apartmaje velikosti od 40 do cca 60 m². S tem bi objekt zadržal svojo osnovno izvedbo, le v delih bi ga bilo potrebno nadgraditi. Naslednja možnost pa je rušitev objekta in novogradnja hotela, stanovanjskega objekta, ali pa objekta z vsebino, ki jo postavi investitor. 

Izkoristite odlično priložnost za nakup nepremičnine, ki je velik potencial za gradnjo večstanovanjskega, poslovnega, hotelskega ali objekta z druo namembnostjo. Po dogovoru z lastniki pa je možen tudi odkup večjega zemljišča ali celo sosednjega objekta, s čimer bi si atraktivnost lokacije in potencial zemljišča še bistveno povečali. 

Lokacija objekta je zelo atraktivna, saj leži v bližini Lucije, blizu Sečoveljskih solin, blizu kanala Sv. Jerneja, blizu meje z R Hrvaško, Sečoveljskega letališča Vsa zemljišča v okolici so prav tako pozidana z novogradnjami - pretežno za gradnjo stanovanj oziroma apartmajev.

Vljudno vabljeni na ogled lokacije, zemljišča, objekta, kot tudi idejnih skic.

    KONTAKT

    Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

    ZANIMIVO V PONUDBI