Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Obalno - kraška, Piran

Stanovanje|3-sobno|76 m2|1900

SPLOŠNO

OPIS

Stanovanje v eni etaži, v stavbi, kjer sta le dve bivalni enoti. Odlična lokacija v bližini mandrača pri vstopu v Piran. Dostopno z avtomobilom. Stanovanje ima ločeno kuhinjo, zelo veliko dnevno sobo, dve spalnici, WC in veliko kopalnico. Stanovanje je v celoti opremljeno in hitro vseljivo. Možen je tudi nakup celotne hiše - skupaj z dupleks stanovanjem v 2. in 3. nadstropju v izmeri 170 m2 in skupnimi prostori v izmeri 28 m2.

V samem centru Pirana prodamo stanovanje v izmeri 76 m². Nahaja se v hiši z dvema stanovanjema - urejeno etažiranje. V pritličju se nahaja skupni prostor- shramba, ki skupaj s stopniščem meri 28,7 m², v 1. nadstropju je 3 sobno stanovanje veliko okoli 76 m², v 2. in 3. nadstopju je veliko dupleks stanovanje s teraso v skupni izmeri 170 m². Posamezna etaže ima tlorisa okoli 80 m². Hiša je bila grajena leta 1900, a po tem večkrat obnovljena. V stanovanju so  ohranjeni posebni parketi še iz obdobja gradnje stavbe. Ohranjena je tudi lončena peč in nekateri drugi starinski detajli.

Hiša je ena redkih v centru Pirana, ki se ne glede na razdeljeno lastništvo lahko prodaja kot celota. Nakup hiše je tako odlična priložnost za kupca, ki je pripravljen na celovito luksuzno prenovo hiše za lastne namene. Nakup hiše pa je tudi priložnost za investitorske vlagatelje, ki bi hišo preuredili v hotel, hostel oziroma v apartmajski objekt za oddajo preko portalov Booking ali AirBnB.

Hiša je na odlični lokaciji ob mandraču, ob samem vstopu v Piran. Lokacija je dostopna z avtomobilom, neposredno ob objektu pa je tudi nekaj parkirnih mest. V primeru obnove je lokacija dostopna tudi s kamionom in je zato sama obnova cenejša. Na hiši je že bilo izvedenih nekaj večjih obnovitvenih del  - obnova strešne konstrukcije je bila izvedena v letih 1984-1985. Terasa je bila obnovljena leta 2010. Ogrevanje je na električno energijo.

Pogoji prodaje: cena stanovanja je 220.000 EUR, rok za primopredjao po dogovoru.

    KONTAKT

    Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

    ZANIMIVO V PONUDBI