Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Gorenjska, Kranj

Poslovni prostor|Neživilska trgovina|650 m2|1980|Energetski razred: Ni podatka

SPLOŠNO

OPIS

V poslovnoi trgovski coni Primskovo bo od 1.2.2019 na voljo poslovni prostor, ki je namenjen za opravljanje trgovinske dejavnosti za neživila, moćna pa je tudi kakšna podobna poslovna dejavnost.

Na odlični lokaciji v trgovsko poslovnem kompleksu na Primskovem , se v urejeni poslovni stavbi nahaja večji poslovni prostor, v katerem se trenutno nahaja prodajalna za neživilsko blago. Prostor je skupne površine okoli 650 m², okoli 100 m² od tega pa predstavlja priročno skladišče. Prav tako je v sklopu tudi manjša pisarna, sanitarije, garderoba in manjša čajna kuhinja. V sklopu kompleksa se nahajajo še druge trgovine, ki dodatno zagotavljajo frekvantnost na tej lokaciji. V nadstropju te iste stavbe se tako nahaja trgovina s tehničnim blagom priznanega trgovca.

Poslovni prostor je odprt, brez vmesnih pregradnih sten in zelo primeren za opravljanje trgovinske dejavnosti. Možna je tudi druga mirna in urejena dejavnost - storitve, skladišče, razstavni salon, saj ima lokal tudi velika izložbena okna.

Poslovni prostor ima vse priključke, urejeno je ogrevanje, hlajenje, povezava na internet. Odlična je tudi povezava oziroma dostop s kamioni za dostavo blaga in nakladalna rampa za lažje manipuliranje z blagom. Kot navedeno prej pa ima objekt zagotovljeno veliko parkirišče, ki je v lasti najemodajalca in namenjeno parkiranju strankam.

Pogoji oddaje: cena najema je 7,00 eur/m², stroški niso vključeni in se dodatno zaračunajo.

Rok za selitev je 1.1.2020.

Pogoj najemodajalca je, da se stroški posredovanja razdelijo tako, da del teh, to je v višini ene najemnine in ddv, plača najemnik.

    KONTAKT

    Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!