Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Obalno - kraška, Koper

Stanovanje|2,5-sobno|53.6 m2|1974|Energetski razred: D

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Na lepi lokaciji na Markovcu, v urejenem naselju blokov Ulice Sergeja Mašere, prodamo 2,5 sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju urejenega bloka. Stanovanje je bilo obnovjeno leta 2007, ko je bilo tudi na novo opremljeno.

Stanovanje ima dve spalnici, ena v izmeri 11,6 m2 in druga 12 m2. Ena od  splanic ima izhod na balkon, s ogledom na zeleno okolico med bloki -južna lega. Druga spalnica ter dnevna soba z jedilnico in kuhinjo pa imata zahodno lego. Bivalni del meri okoli 20 m2. Ob tem ima stanovanje še kopalnico, predprostor in shrambo v keltni etaži stanovanjske stavbe. Stanovanje je bilo obnovljeno leta 2007, ko so bila menjana tudi okna, vhodna vrata, nov bojler v kopalnici, .... Po obnovi je bilo stanovanje tudi na novo opremljeno. Oprema ni predmet prodaje (morda spalnica  po dogovoru).

Urejen je tudi stanovanjska stavba, v zadnjem času je bila nova streha - pred 7 leti, obnovljena skupna terasa, nov vhod , luči na senzor v skupnih prostorih, odpiranje vhoda s kartico. V planu je tudi nova fasada, sredstva pa se zbirajo v rezervnem skladu. Ob bloku in med bloki je tudi dovolj parkirnih mest. V neposredni bližini je šola, vrtec, pošta, trgovina in druga infrastruktura....

Prodajni pogoji: prodajna cena 155.000 EUR, rok za selitev po dogovoru. Pogoj prodajalca je , da se stroški pri posredovanju in prodaji razdelijo tako, da mu del teh, to je v višini 2 % in ddv plača kupec.   

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI