Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Stanovanje|3,5-sobno|96.5 m2|1973|Energetski razred: C

SPLOŠNO

  • Dodatno
    Balkon Klet Zastekljen balkon
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj.
  • Ogrevanje
    CK Toplarna

OPIS

Posredujemo pri prodaji 3,5 sobnega stanovanja na mirni lokaciji v Trnovem. Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno leta 2018. Zamenjana so bila okna, vrata (vhodna vrata so protivlomna), po tleh je položen parket. Ob vstopu so na levi in desni strani narejeni prostori za garderobo in shranjevanje. Dnevna soba je povezana s kuhinjo in jedilnico. V kopalnici je kad + wc + bide. V njej je tudi priključek za pralni stroj. Zraven je še en ločen WC. Na radiatorjih so nameščene naprave za avtomatsko odčitavanje. Dnevni prostor je zelo svetel. Spalnici sta obrnjeni na severno stran, kar daje prijeten spanec. Oba prostora imata izstop na velik balkon cca. 11 m2 s pogledom na zelenico. Vsa oprema, skupaj s tehniko, ki je v stanovanju,  ostane bodočim lastnikom. Seveda se po želji kupca se tudi lahko odstrani.

Stanovanju pripada tudi klet površine 3,40 m2.

Dostop v stavbo je prek domofona. Stavba ima dva prostora za kolesa. Vsi stanovalci uživajo in po potrebi koristijo skupni prostor na strešnem delu stavbe. Igrišče za otroke je pred stavbo. Vsa infrastruktura je blizu: trgovina Mercator, pošta, banka, lekarna, šola, vrtec, …. Parkiranje je možno ob stavbi.

Prijetno in toplo stanovanje bo zagotovilo udobno bivanje vam in vaši družini. Vabljeni k ogledu. 

Pogoj prodajalca je, da mu kupec nadomesti polovico stroška za posredovanje, to je v višini 2 % od pogodbene vrednosti in DDV.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI