Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Gorenjska, Kranjska Gora

Hiša|Samostojna|260 m2|1970

SPLOŠNO

OPIS

Na sončni lokaciji, s čudovitim razgledom na Julijske Alpe prodamo večjo stanovanjsko hišo. Hiša je Bila zgrajena leta 1970, leta 2004 je bila menjana streha, pred nekaj leti pa so bile obnovljene kopalnice ter peč za ogrevanje. Hiša se lahko uporablja kot eno ali dvostanovanjska. Vsa leta pa se je lastnik ukvarjal tudi s sobodajalstvom, tako, da je tako hiša trenutno tudi opremljena.

Na sončni lokaciji, s čudovitim razgledom na Julijske Alpe prodamo večjo stanovanjsko hišo. Hiša je bila zgrajena leta 1970, leta 2004 je bila menjana streha, pred nekaj leti pa so bile obnovljene kopalnice in peč za ogrevanje. Peč je kombinirana in se tako hiša lahko ogreva na trda goriva ali na olje. 

Hiša je grajena v izvedbi P+2+M - pritlični del se sicer uporablja kot kletni del hiše in ima večjo garažo ter dodatni dve veliki sobi, kurilnico, zalogovnik za drva in manjšo shrambo. V 1. nadstropju je urejeno stanovanje s kuhinjo in večjo dnevno sobo ter dvema sobama, kopalnico in ločen WC. 2 nadstropje ima urejene 3 spalnice, kuhinjo in dve kopalnici. Popolnoma izkoriščena je tudi mansarda, kjer so prav tako urejene 3 spalnice in kopalnica. Lastnik se je desetletja ukvarjal z oddajanjem sob, zato je hiša temu primerno opremljena in je temu prilagojen razpored prostorov.  Hiša se lahko uporablja tudi kot eno ali dvostanovanjska družinska hiša. Dejavnost sobodajalstva se lahko nadaljuje že v stanju in z opremo, kot je nameščena, malo več osvežitve pa je potrebno v 1. nadstropju, ki ni bilo namenjeno oddaji. V tem nadstropju je obnovljena le koplanica. Ureditvi v apartmaje ali sobe pa je lahko namenjena tudi pritlična etaža, kjer je trenutno garaža in kletni prostori. 

Hiša leži na odlični sončni lokaciji, s čudovitim in odprtim pogledom na Julijske Alpe in Mojstrano. Od avtocestne povezave je oddaljena le 5 minut vožnje. Ima tako dobro povezavo z Jesenicami, z Ljubljano kot tudi z Avstrijo. Je tudi le nekaj minut oddaljena od Kranjske gore in Italije, ter je odlično izhodišče za različne planinske destinacije. Kot takšna je zelo primerna tako za stalno bivanje, kot tudi za počitniško rabo ali kot investicija za namen oddajanja preko Bookinga ali Airbnb. 

Pogoji prodaje: cena je 349.000 EUR. Prevzem možen takoj po podpisu pogodbe in plačilu kupnine.

Pogoj prodajalca je, da mu kupec nadoknadi polovico stroškov, ki jih je imel pri prodaji - to je v višini 2% in ddv od pogodbene vrednosti. 

    KONTAKT

    Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

    ZANIMIVO V PONUDBI