Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Center

Stanovanje|4-sobno|179.87 m2|2019|Energetski razred: B1

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Stanovanje se nahaja v višjem nadstropju v odlični, nadstandardno in kvalitetno grajeni Rezidenci Luwigana. Stanovanje ima 112,37 uporabne - stanovanjske površine. Ima dve terasi, prva v izmeri 19,52 m2 in druga v izmeri cca 48 m2. Pripadata mu tudi 2 parkirni mesti v garažnem objektu pod stavbo.

Stanovanje ima odličen tloris, saj delno ločuje dnevno bivalni del s spalnim oziroma intimnim delom stanovanja. Tako se nam  ob samem vhodu v stanovanje odpre predsoba z garderobno sobo, ki je opremljena s kvalitetnimi vgradnimi omarami, ob prehodu v dnevno sobo, se nam odpre velik prostor, ki skupaj s kuhinjo in jedilnico meri okoli 45 m2. Iz dnevne sobe je izhod na večjo teraso v izmeri cca 48 m2. Prv tako je iz dveh spalnic in iz dnevne sobe možen prehod na drugo teraso v izmeri 19,5 m2.,ki jo lahko v celoti zasenčite z žaluzijami in ustvarite popolnoma intimno vzdušje, ali se zavarujete pred dežjem, vetrom in podobno.  V spalnem deluse nahaja večja master spalnica in dve otroški sobi ter prostorna kopalnica. Ob tem se nahajajo še ene dodatne sanitarije.  Stanovanje je v celoti opremljeno z nadstandardno izdelanim in kakovostnim pohištvom in ostalimi aparati. Vselitev je možna takoj.

Vsa stanovanja v Rezidenci Luwigana so zgrajena iz materialov višjega cenovnega razreda. Nadstandardno zvočno izolativna okna zagotavljajo popoln mir v središču živahnega mesta. Svež zrak v stanovanja priskrbijo prezračevalne naprave (krmiljeno prisilno prezračevanje). Ugodno klimo v poletnem obdobju zagotavljajo v celoti hlajeni bivalni prostori. V spalnih prostorih je  vgrajeno stropno hlajenje, ki nima prepiha in hrupa. V bivalnem delu so vgrajeni hladilni konvektorji. Slednji omogočajo hitro ohlajen prostor.

Vsi prostori bodo tudi pozimi s pomočjo talnega ogrevanja dosegli enakomerno porazdelitev prijetne toplote. Vse instalacije so krmiljene s pametnim krmilnim sistemom, ki ga bo možno na željo stranke še nadgraditi.

Zunanjost rezidence krasijo delno ozelenjene fasade in strehe. Fasade so  izdelane iz naravnega kamna. V kamen so obložena tudi stopnišča, hodniki v stavbi

Lokacija Rezidence Luwigana je le streljaj od starega mestnega jedra.  Bivanje v Rezidenci zagotavlja stanovalcem bližino centra in vsega dogajanja, lastno parkirišče sredi mesta, bližina vse druge infrastrukture, bližina trgovin, šole, vrtca, osrednji trg - dvorišče, ki je namenjeno le stanovalcem kompleksa, dvigala, ki povezujejo vse etaže v objektu

Pogoji oddaje: cena najema je 2.600 EUR/mesečno. Stroški niso vključeni.

Rok za vselitev: takoj

Najemnik plača tudi varščino v višini po dogovoru z lastnikom. Prav tako plača najemnik del stroškov pri posredovanju in drugih dodatnih stroškov, vse v višini 1.300,00 eur in ddv.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI