Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Šiška

Stanovanje|3-sobno|108 m2|2018|Energetski razred: B1

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

OPIS

Na odlični lokaciji Belle Vie Tivoli oddajamo čudovito, prostorno stanovanje z veliko teraso, veliko shrambo v kleti in z dvema parkirnima mestoma.

Stanovanje ima veliko dnevno sobo, ki je povezana z jedilnico in kuhinjo. Iz dnevnega prostora je prehod na teraso v izmeri 12,5 m2, ki nudi lep in odprt pogled na osrednji atrij znotraj soseske. Vso pohištvo je skoraj novo, saj je bilo stanovanje oddano le leto dni, in ga je le občasno uporabljala ena oseba. Predprostor , ki je bogat z vgradnimi omarami, loči bivalni del od intimnega spalnega dela. Tu se nahaja tudi dnevni WC. V spalnem delu pa sta dve spalnici in zelo prostorna kopalnica. Vsi prostor so zelo zračni, svetli, dnevno bivalni del je tudi klimatiziran. Stanovanje odlikujejo tudi visoki stropi, ki najemniku nudijo kvalitetno bivanje v stanovanju. 

Stanovanje se nahaja v čudoviti soseski Belle vie, ki je le 10 min hoje oddaljena od centra mesta in le 3 minute od  parka Tivoli. Soseska je v celoti ograjena, notranji atrij je ozelenjen in nudi čudovit in varen prostor za druženje ali za varno igro otrok. V kletni etaži stavbe ima stanovanje tudi veliko shrambo - v izmeri 11,5 m2 in dve parkirni mesti, vsako veliko okoli 15 m2. Ob soseski se nahaja tudi več javnih parkirnih površin.

Pogoji oddaje: cena najema je 1.500,00 eur mesečno. Stroški niso vključeni. Najemnik plača tudi varščino oziroma drugo ustrezno zavarovanje. Stanovanje je vseljivo v roku cca 14 dni. Najemnik plača tudi del dodatnih storitev pri oddaji.

 

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI