Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana okolica, Trzin

Poslovni prostor|Pisarna|68 m2|1990|Energetski razred: V izdelavi

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

OPIS

Na Blatnici v Poslovni coni v Trzinu oddamo poslovni prostor z lastnim vhodom. Poslovni prostor je primeren za opravljanje pisarniške, storitvene, ali podobne dejavnosti. Prostor je v dveh etažah - v pritličnem delu je večja, svetla pisarna, s priročnim arhivom ali skladiščem, kjer je možno izvesti tudi čajno kuhinjo. Pritlični del ima tudi svoje sanitarije in predprostor, iz katerega vodi dostop v zgornjo etažo poslovnega prostora. V etaži pa je ponovno velika, svetla pisarna, pred njo manjša pisarna , še ena manjša pisarna kot tajništvo. V zgornji etaži so ponovno lastne sanitarije in pa na podestu prostor za arhiv. Prostor je opremljen in klimatiziran. Bodoči najemnik pa si lahko uredi prostor tudi po svoje - z lastno opremo.

Lokacija poslovnega prostora je na Blatnici, vidna in lahko dostopna lokacija, na kateri je za poslovni prostor zagotovljeno  parkiranje vsaj dvema li trem avtomobilom. Na lokaciji je tudi vsa druga infrastruktura - voda, elektrika, plin, optika in alarm. V neposredni bližini poslovnega prostora  so tudi gostinski lokali in organizirana prehrana. Prostor ima svoje lastne števce in tako plača najemnik stroške po dejanski porabi. Za internet in KTV si najemnik zagotovi operaterja po lastni izbiri in na svoje ime. 

Pogoji oddaje: cena najema je 9,00 EUR/m2. Stroški niso vključeni. Poslovni prostor je na razpolago s 1.1.2021. Prednost imajo najemniki, ki bi sklenili pogodbo za dolgoročnejši najem. Ogledi so možni takoj.

Pogoj najemodajalca je, da stroške pri oddaji oz. najemu prevzame tudi najemnik in sicer tako, da ta plača provizijao in dodatne storitve pogodbe.... v višini ene najemnine in ddv.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI