Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Stanovanje|4-sobno|131 m2|1932|Energetski razred: V izdelavi

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

 

Stanovanje se nahaja v urejeni in lepo obnovljeni meščanski vili. Nahaja se v 1. nadstropju stavbe, do koder je speljano široko stopnišče. Stanovanje ima velike in zračne prostore. Ob samem vhodu se nahaja salon - velika soba, ki jo lahko opremi najemnik po svoji potrebi. Ob tem ima stanovanje še dve spalnici, še dodatno dnevno sobo, večjo bivalno jedilnico, kuhinjo kopalnico in predprostor. Prostori - kuhinja, jedilnica, glavna spalnica in otroška soba,  so opremljeni, neopremljeni sta dve sobi. V dnevnem prostoru ob jedilnici se lahko uredi dnevna soba, večja soba, pa se lahko uredi dodatno kot sprejemnica, biro in podobno. Stanovanje je zelo lepo obnovljeno, na sveže prepleskano, restavriran parket, ....

Stanovanje je primerno za bivanje družine, poslovnežev, uslužbencev ambasade in podobno. V stanovanju si lahko uredite tudi pisarno za delo od doma. Vsekakor je stanovanje primerno za najemnike, ki znajo ceniti prednosti zasebnosti bivanja v stanovanjski vili.  Najemnik ima v uporabi tudi del vrta z nadstreškom za ureditev piknik prostora oz. letne kuhinje. Na vrtu pa si je moč urediti tudi zelenjavni vrt.  Vila stoji na večji parceli, ki je ozelenjena, visoka drevesa pa jo ščitijo od pogledov s sosednjih objektov.  Najemnik poleg najema stanovanja najame tudi eno parkirno mesto  na dvorišču in dodatno  garažo, kar je vključeno v ceno najema.

Lokacija objekta je odlična, saj se nahaja v Savskem naselju, ki je v bližini centra, z odlično povezavo do obvoznice, v neposredni bližini pa se nahajajo tako trgovine, lokali s storitvenimi dejavnostmi, šola, vrtec in vsa potrebna infrastruktura.

Pogoji najema: cena najema je 950,00 eur mesečno. Stroški niso vključeni v ceno najema. Ogrevanje je na toplovod - toplotna postaja. 

Potrebno je plačilo varščine v višini ene mesečne najemnine. Stanovanje je vseljivo takoj.  POgoj lastnika je, da del stroškov pri oddaji krije najemnik, v višini 500,00 eur in ddv. Najemna pogodba se sklene za do enega leta, z možnostjo podaljšanja. Prednost pri najemu imajo najemniki za dolgoročni najem.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI