Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Stanovanje|3-sobno|76.7 m2|2006|Energetski razred: B2

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Oddamo popolnoma opremljeno in lepo vzdrževano stanovanje v novejši soseski Glavarjeva rezidenca. Celotna soseska je zavarovana, v celoti ograjena in z notranjim dvoriščem, ki je opremljeno z igrali za otroke.

Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju stavbe. Z garažo in kletjo je povezano z dvigalom. Stanovanje ima večjo kuhinjo, ki je skupaj z jedilnico povezana z dnevnim prostorom. Od tu je dostop do balkona. Stanovanje ima večjo spalnico in otroško sobo, od koder je prav tako dostop do balkona. Odlikuje ga tudi velika kopalnica, ki je v celoti opremljena  - tudi pralni in sušilni stroj, dodatno pa ima stanovanje še dnevne sanitarije. V kleti se nahaja shramba velikosti 5,6 m2 in eno parkirno mesto v garažni hiši pod objektom. Drugo parkirno mesto je zagotovljeno na parkirišču pred blokom - s posebno dovolilnico.

Stanovanje bo  vseljivo s 1.12.2012. Ogledi po dogovoru. 

Cena najema je 900,00 eur/mesec in stroški za stanovanje in dveh parkirnih mest. Stanovanje se oddaja v dolgoročni najem. Stanovanje je primerno za poslovneža, za par ali tudi manjšo družino, nekadilcem in brez domačih živali. Najemnik plača tudi dodatne stroške priprave pogodbe in drugih storitev za nepremičninsko družbo, v višini 450,00 EUR in ddv.

 

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI