Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana okolica, Škofljica

Hiša|Samostojna|263 m2|2005|Energetski razred: C

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj.
  • Ogrevanje
    Olje

OPIS

Na Orlah, sredi narave, ob gozdičku in ob robu zazidljivega zemljišča prodamo večjo stanovanjsko hišo. Gradbeno dovoljenje za gradnjo je bilo izdano leta 2005, vendar je bila hiša prvič vseljena leta 2009.

V pritličnem delu hiše se nahaja večja kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kjer je vgrajena tudi kaminska peč, ki daje prostoru romantični pridih, vsekakor pa pozimi, kot tudi v prehodnem času greje celotni prostor. Od tu je izhod na veliko nadkrito teraso ter vrt. V pritličju se nahaja tudi ena soba - kot pisarna ali za drugi namen, shramba in ena kopalnica. Vsi prostori imajo velika okna, ki nudijo čudovite razglede na zelene travnike in gozd. V 1. nadstropju se nahajajo 3 otroške sobe s kopalnico in večja spalnica z lastno kopalnico, ki ima vgrajeno tudi masažno kad.  Celotna kletna etaža je vkopana, ima pa dve garaži - vsaka z daljinsko vodenimi rolo vrati, fitnes sobo, utility in vinsko klet, ki je potrebna finalizacije.. 

Hiša stoji na odlični lokaciji - Orle so od Dolenjske ceste umaknjene le 5 minut vožnje. Lokacija je mirna, na robu gozdička, z direktnim pogledom na travnike, okoliške hribe in seveda na gozd. Lokacija hiše in sama umestitev v prostor nudi veliko mero zasebnosti in nemotenega uživanja v sami hiši, na terasi, kot tudi na vrtu.  V bližini je več sprehajalnih, kolesarskih poti, športno igrišče, poskrbljeno pa je tudi za šolarje. Šolski avtobus popelje otroke do šole na Lavrici ali na Rudniku.

Hiša ima vso potrebno infrastrukturo - ogrevanje je na olje in na kaminsko peč na drva, za gretje vode služi toplotna črpalka, v hiši je napeljava za kabelsko TV in internet, hiša je opremljena s kamerami in varovana z alarmom. Ima tudi predpripravo za dve klimi (ena v pritličju in druga v nadstopju) talno gretje v vseh hodnikih in kopalnicah, v dnevni sobi in kuhinji izjemno kakovosten kamin.. Velika zunanja nadkrita terasa je opremljena z led osvetlitvijo in vgrajenimi zvočniki. Hiša ima tudi vkopan zbiralnik za deževnico cca.2.000 litrov. Pred hišo je kakovostno tlakovano dvorišče s predpripravo elektro vodljivih dvoriščnih vrat. Brežina ob vhodu v dvorišče pa je posajena z nizko rastočim brinjem,s cipresami za zakrivanje pogledov.

Pogoji prodaje: Cena hiše je 470.000 EUR. HIša je takoj vseljiva.

Pogoj prodajalca je, da mu kupec nadoknadi polovico stroškov za posredovanje in za dodatne storitve pri prodaji.

 

 

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI