Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Ljubljana mesto, Bežigrad

Poslovni prostor|Skladišče|40 m2|1972|Energetski razred: V izdelavi

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

OPIS

Skladiščni box se nahaja v sklopu večje skladiščne hale. Prostor je suh in zato primeren tudi za skladiščenje občutljivega blaga,  pohištva in podobnega blaga. Primeren le za skladiščenje ali deponiranje blaga in ne za opravljanje storitvene dejavnosti. V prostoru je električni priključek, ima visoka drsna vrata.  Prostor je takoj vseljiv.

Pogoji najema: velikost prostora je cca 40 m2, najemnina je 7,00 EUR/m2. V ceni  najemnine so vključeni tudi vsi stroški, vključno s porabo elektrike, vode, kot tudi plačilo NUSZ.    Poleg poslovnega prostora lahko najemnik pri najemodajalcu naroči tudi storitev razkladanja blaga, najema viličarja in podobne storitve. Možen je tudi najem pisarn na lokaciji poslovnega centra.

Pogoj najemodajalca je, da del stroškov pri posredovanju, za pripravo pogodbe in za druge dodatne stroške, plača najemnik , to je v višini ene mesečne najemnine in ddv.

Možen je tudi najem dodatnih skladiščnih prostorov v istem kompleksu. Možen je tudi najem določenega števila parkirnih mest na lokaciji.

 

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!

ZANIMIVO V PONUDBI