Štihova ulica 1, 1000 Ljubljana +386 (0)1 2311 210 +386 (0)41 361 314 info@lares.si

Gorenjska, Kranj

Poslovni prostor|Pisarna|80 m2|1995

SPLOŠNO

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

OPIS

V urejeni poslovni stavbi ob trgovski coni v Kranju oddamo sklop 4 pisarn, katerim pripadajo tudi lastne sanitarije, čajna kuhinja, arhiv, tuš. Pisarne se nahajajo v drugem nadstropju stavbe, kjer pa je vgrajeno tudi dvigalo. Pisarne so trenutno delno opremljene, možna pa je namestitev dodatne opreme v pisarne , ali pa si to zagotovi najemnik sam Pisarne so priključene na vso infrastrukturo. So tudi centralno ogrevane in klimatizirane. K najetim pisarniškim površinam pripadata tudi dve brezplačni parkirni mesti. Več parkirišč je možno najeti ob stavbi za minimalno doplačilo. Parkirišča so zavarovana z dostopno rampo.

Poslovna stavba je sodobne gradnje in ima vso potrebno infrastrukturo - ob elektriki, vodi, priključek na internet, ogrevanje, prostori so klimatizirani, stavba je zavarovana in varovana, prostori so dostopni z dvigalom, urejeno je parkiranje. Najemnik lahko namesti svojo reklamno tablo tako na za to namenjenem nosilcu v avli, v dvigalu, na vrata hodnika v nadstropju, kot tudi na zunanji oglasni deski. Lokacija poslovne stavbe je vidna, prepoznavna, v objektu pa domujejo ugledne družbe oz. najemniki.

Pogoji najema: cena najema: 800 EUR/mesec, stroški niso vključeni in znašajo okoli  200 EUR, v kar je vključena elektrika, voda, varovanje, ogrevanje, NUSZ, komuala. Varščina za zavarovanje plačila po dogovoru.  Pogoj najemodajalca je, da se del stroškov pri oddaji razdeli tako, da stroške v višini ene najemnine plača najemnik.

KONTAKT

Kontaktirajte agenta in si zagotovite ogled!